Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık IRCd Sunucular Bölüm Kuralları


Toprak
01 Mart 2015, 12:56
IRCd Sunucu Satışı yapacak arkadaşların aşağıda yer alan kurallar ve maddeler gereğince uygun şekilde hareket etmeleri gerekmektedir.


Site URL :
Domain Kayit Tarihi :
Domain Bitiş Tarihi :
Domain Kayitli Firma :
IRCd Sunucuya Bağlı Domain İsimleri :
Banlı Olduğu Arama Motoru :
Host Durumu :
Sabit Max User Sayısı :
İstenilen Fiyat :
Satış Hakkinda Özel Notlar : (Kısa ve Öz Sekil de Sunucunuz Hakkında Satıcı/Alıcı kişilere IRCd sunucusu hakkında sabit kullanıcısı ve web useri mIRC user ve sabit kullanıcı hakkında kısa ve öz IRCd hakkında biraz gerekli tanıdım bilgilerini detaylı şekil de anlatınız.)
Sayaç Kodunuzun Olduğu Referrer Sayaç Linkiniz : Print Screen Resim Olabilir.
Reklam Aldığınız Sponsor Firmalar : ( Google Adsense, Gittigidiyor, Reklamstore)


IRCd Sunucu Satış Kuralları
• IRCd Sunucu Satışı yapan kullanicilar siteye iframe Bot yada saibeli bir sekil de yanıltıcı User Çekme gibi durumlarda konu takibinde buna rastlanırsa konusu silinir.(Ceza Uygulanir)
• Site URL'sinde yetiskin içeriğe ait kelimeler barindiran domainler kesinlikle pm ile verilmelidir.
• Konuyu açan kisi sitesini istediği fiyattan satışa sunabilir.Konu içerisinde "çok pahali, bu kadar etmez" vb. yorumlarin atilmasi yasaktir.Bu mesajlar silinerek kullanıcıya hatanın tekrarıyla orantılı olarak ceza-i işlem uyğulanacaktır.
• Konularda "hayırlı satışlar, güzel site" vb. konuyu üste çıkarmaya ve mesaj kasmaya yönelik postlar silinecektir.
• Site hakkında tabi ki kullanıcıların yorumları olacaktır.Ama bu yorumlarin saticiyi rencide etmemesine ve konuyu baltalamamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.
• Konu sahibinin konuya güncel mesajı atabilmesi için son mesajindan itibaren asgari 5 gün geçmiş olmalıdır.Aksi olan durumlarda mesajlar silinecektir.
• Satış başlıkları altında teklifin dışında yapılan tüm yorumlar yasaktır. (Süper fiyat, param olsa alırdım, beş para etmez, hayırlı satışlar, tarzında yorumlar yazılamaz, cezası ban olacaktır.)
• Çoklu satışlarda diğer forumlardaki linkler konuya eklenmelidir. (Multi Linkler)
• Konulara etik açısından baktığımız için aksi durumlar yaşandığında "uzaklaştırma" cezası ile üyeler karsi karsiya kalacaklardir.
• Görüntü kirligini önlemek amaciyla ayni kategoriye defalarca konu açmak yerine, tek baslik altinda tüm konular birlestirilecektir. Aksi durumlar yasandiginda "uzaklastirma" cezasi ile üyeler karsi karsiya kalacaklardir.


Not: Şablon harici açılacak başlıklar ve satıştaki konular Kilitlenip silinecektir..