PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlplakalari.com | Türkiye’nin Plaka ve Kod Rehberi


NEO34
17 Mart 2015, 01:50
İlplakalari.com | Türkiye’nin Plaka ve Kod Rehberi


Ezberlemesi pekte mümkün olmayan ama bazen de lazım olunca akla gelmeyen şeylerden biriside plaka kodları ve il alan kodlarıdır. Her birimiz aşina olduğumuz bazı plaka kodları ([Only Registered Users Can See Links]) dışında pekte bilmeyiz. Ama bazen oluyor ki plaka kodları büyük bir beyin fırtınasına sürükleyebiliyor bizleri. Yolda yürürken gördüğümüz bir plaka beynimizin içine giriyor ve hangi şehir olduğunu bulmak için dakikalarca beyin fırtınası yapmak zorunda kalıyoruz.


İlplakalari.com sitesi bizi bu dertten kurtarıyor. Aklınıza takılan herhangi bir plaka kodunu kolaylıkla bulma imkanı sunuyor. Ama site bize sadece plaka kodlarını vermekle kalmıyor tabi ki. Bunun yanı sıra il alan kodları, il posta kodları ([Only Registered Users Can See Links]), ülke plaka kodları ve hatta ülke telefon kodlarına kadar bize veriyor. Ayrıca site de iller arasındaki mesafeleri ve araçlarla ilgili sorgulamaların nasıl yapılabileceğini bulabilirsiniz.


Her ne kadar bilmesek de olur desek de an geliyor ki çok muhtaç olabiliyoruz. En basit bir örnek verecek olursak bir kargo yollarken bile il posta kodunu bilmemiz isteniyor. İşte böyle bir zamanda çevredeki insanlara sormak yerine ilplakalari.com sitesini ziyaret ederek merak ettiğiniz her ne ise kolaylıkla öğrenebilirsiniz.


İl Plakaları ([Only Registered Users Can See Links])