Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çiftlerin Kavga Etmesine Neler Sebep Olur ?


NEO34
19 Nisan 2015, 16:09
Pek çok ikili ilişkiler uzmanı, bu soru üzerinde yoğunlaşmış durumda. Çiftlerin Kavga Etmesine Neler Sebep Olur? ([Only Registered Users Can See Links]) Eğer, bu sorunun cevaplarını iyi şekilde analiz edebilirseniz, ikili ilişkileriniz de bu denli sağlıklı olur ve daha az kavga edip, uzun yıllar bir ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Unutmayın, bir ilişkiyi yıpratan en büyük faktör, çiftlerin yaptıkları kavgalardır. İşte, bu mantıkla yola çıkarak sizler için çiftlerin kavga etmesine neden olan faktörleri derledim. İşte onlardan bazıları aşağıda liste halindedir.
1.Erkekler güzel bir kız geçtiğinde dayanamaz. Eğer, yanınızdan güzel bir kız geçiyorsa, sağa sola bakmayın. Özellikle sevgiliniz yanınızdaysa
2.Bir diğer kavga faktörü de, erkeklerin enerjilerinden kaynaklanmaktadır. Gün içerisinde yorgun olup, erkeğin enerjisine ayak uyduramayan kadın, kavgaya hazır demektir.
3.Çiftlerin kavga etmesine en çok sebep olan faktör de, şüphesiz kadınların haddinden fazla süren hazırlanma merasimleridir.
4.Bir restauranta gidileceği zaman yenilecek yemek hakkında yapılan konuşmalar, çiftlerin kavga etmesine zemin hazırlayan bir diğer faktördür.
5.Erkek yada kadının alkol tüketiminin gereğinden fazla olması, kavga etme sebepleri arasındadır.
6.Gereksiz borçlanmak özellikle borcu yapan erkekse, çiftler bu sebepten ötürü sık sık kavga etmektedir.
7.Yavaş adımları ile erkeğe ayak uyduramamak da, çiflerin kavga etme nedenleri arasında yer almaktadır.

No_FeaR
19 Nisan 2015, 22:22
Genel de Kıskançlık : ) ^^