PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BlackBerry Venice, Tüm “Android”lerden Farklı Olacak


miSy
08 Eylül 2015, 12:32
[Only Registered Users Can See Links]
BlackBerry Mobile World Congress 2015 etkinliği kapsamında Experience Suite isimli bir uygulama duyurmuş ve kullanıcılarına daha yoğun bir deneyim vadetmişti.

Evleaks’ten Evan Blass’ın gönderdiği tweete göre ise bu deneyim BlackBerry’nin Android işletim sistemli, kızaklı telefon modeli Venice, duyurulan Experience Suite’den daha yoğun bir deneyim ve BlackBerry 10’dan taşıma bazı özellikler içerecek.

Experience Suite, üç farklı bölüme ayrılarak Productivity Suite, Communications Suite ve Security Suite olarak detaylandırılıyor ve BlackBerry’nin Android’e gelen takvim, kişiler ve dokümanlar gibi uygulamaları ile birlikte sektördeki yeri çok farklı olan firma Android pazarında kendi payını oluşturmaya çalışıyor.

Evan Blass’ın Twitter hesabında görüntülenen BlackBerry Productivity Suite’in bazı detaylarını içeren .gif formatındaki görselde BlackBerry’nin kendisini diğer Android telefonlardan farklı tutmaya çalıştığını ve kullanıcılara her ne kadar Android olsa da yine bir BlackBerry deneyimi yaşatmayı amaçladığını görebiliyoruz.


İlgili gif'i izlemek için tıklayın [Only Registered Users Can See Links]


Webtekno