Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitenize Link Çıkışı Verebileceğiniz %100 Türk Sosyal Ağ Siteleri


Nefret
23 Mart 2016, 19:09
Altta verdiğim sosyal ağ sitelerini sitenizi ekleyebilirsiniz.Bazıları anahtar kelime olarak link çıkışı verilebiliyor %100 türk sosyal ağ siteleridir kolay gelsin.

1- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Ayneen 'de profilinizde site linklerini paylaşabilirsiniz, sitelerinize direk link çıkartabilirsiniz. Google siteye neredeyse anında index veriyor.

2- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Kampüsde 'de profilinize iş ekleme bölümünden direk backlink ([Only Registered Users Can See Links]) çıkarabilirsiniz. İş adına anahtar kelimeyi ve siteyi yazmanız yeterli oluyor. Her biranahtar kelime için yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Profile resim eklemeniz halinde hesabınız anasayfada arada görünebiliyor, linkler daha hızlı index alabiliyor.

3- Hoşgeldiniz - TURFANDA ([Only Registered Users Can See Links])
Turfanda 'da profilinize Ayneen 'de olduğu gibi profilinizden link çıkışı yapabilirsiniz, google 1-2 saat içinde indexleme yapıyor.

4- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
İnkiveta 'da linklerinizi Facebook'ta olduğu gibi paylaşabiliyorsunuz, site oldukça hızlı index alıyor. Yukardaki Ara kısmının solundaki butondan " Bir İnk Oluştur " bölümünden link çıkartabilirsiniz.

5- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Ahsar, Gezi olayları döneminde AKPliler tarafından açılmış twitter tarzı sosyal paylaşım sitesi. Twitter da olduğu gibi sitenize link çıkışı yapabiliyorsunuz. Twitterdaki gibi hashtag yazabilirsiniz daha fazla görüntülenme alabilirsiniz.

6- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Nokkta, Kampüsde ile aynı özellikleri taşıyan bir sosyal medya sitesi. Kampüsde'den tek farkı arkadaş eklemiyorsunuz. Twitter'daki gibi takip ediyorsunuz. Buradan da Kampüsde'de olduğu gibi Anahtar kelime üzerinden backlink alabilirsiniz.

7- [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Kampüsde ile aynı özellikleri taşıyan Nokkta gibi takipçi sistemi bulunan ve Kampüsde'de olduğu gibi anahtar kelime üzerine link çıkartabileceğiniz sosyal ağ sitesidir.
Şuanda düzenleme sürecinde olduklarında düşünüyorum çünkü Nokkta ve Kampüsde'den daha çok eksikleri bulunuyor.
kaynak: wmaracından alıntıdır.