PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy S5 için Android 6.0.1 Çıktı!


Vesaire
20 Nisan 2016, 13:17
Samsung, global olarak Galaxy S5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini sundu. Galaxy S5 için Android 6.0.1 güncellemesinin nasıl yükleneceği haberimizde.
Geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de ki kullanıcılara gelen Galaxy S5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi, artık global olarak tüm dünyaya sunuluyor.
Güncelleme Güney Kore dışında ilk olarak Sri Lanka'da yayımlandı. Sri Lanka'nın ardından Avrupa, Latin Amerika ve diğer ülkelerde de kısa süre içinde kullanıcılara sunulacağı açıklandı.

[Only Registered Users Can See Links]

Marshmallow ile gelen yenilikler

Öncelikle güncellemenin boyutundan bahsedelim. Sunulan güncellemenin büyüklüğü 1.5 GB boyutunda.
Güncelleme sonrası arayüzde Samsung'un yeni ve gelişmiş arayüzü ile karşılaşıyoruz. Bununla beraber uygulama izinleri ve güvenlik konusunda da geliştirmeler yeni sürüm ile kullanıcıları bekliyor.
Bir diğer yenilik ise Google'ın Now on Tap özelliği. Bu özellik uygulamaların içinde çalışan bir tür yardımcı asistan işlevini görüyor.
Anlaşılan S5 kullanıcıları önümüzdeki 1,2 hafta içinde yazılım güncelleme bölümüne daha fazla erişim sağlayacak. Güncellemeyi manuel olarak Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleme bölümünden kontrol edebilirsiniz.

Vesaire
19 Mayıs 2016, 16:09
Samsung S5 için Marshmallow güncellemesi Türkiye için tüm telefonlara gelmiş bulunmakta.

Vesaire
19 Mayıs 2016, 21:46
Google’ın Android 6.0.1 işletim sistemine dahil ettiği gelişmiş uygulama izinleri, mayıs ayı güvenlik iyileştirmeleri, Doze Modu sayesinde pil verimliliği, yenilenen Ayarlar ve Hızlı Ayarlar menüsünün yanında bir dizi iyileştirmeler güncelleme kapsamında yer alıyor.

Galaxy S5 kullanıcıları “Ayarlar>Cihaz>Hakkında>Yazılım Güncelleme” yolunu izleyerek Android 6.0.1 güncellemesini telefonlarına indirebilirler