Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy Note 4'e Güncelleme Geldi


Vesaire
29 Nisan 2016, 22:51
Galaxy Note 4 kullanıcıları birçok ülkede Android 6.0 güncellemesini bekleyedursun, Samsung büyük ekranlı telefon için yeni bir güvenlik güncellemesi dağıtıma sundu.
Samsung’un 2014 yılı tepe modellerinden Galaxy Note 4 için ardı ardına güncelleme yayınlamaya başladı. Phablet akıllı telefon için ilk olarak Polonya’da Android 6.0.1 güncellemesini yayınlayan mobil dünyasının bir numaralı ismi, geçtiğimiz günlerde ise Hindistan’da 360MB büyüklüğünde nisan ayı güvenlik güncellemesini dağıtıma sundu.

Nisan ayında üçüncü güncelleme

Samsung çok geçmeden Galaxy Note 4 için bu defa 378MB büyüklüğünde yeni bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güncelleme mayıs ayı güvenlik yamasını içeriyor. Yeni güncellemeye ayrıca hata düzeltmeleri ve kararlılık eşlik ediyor. Güncelleme her zaman olduğu gibi OTA (şebeke) ve Kies üzerinden dağıtıma sunuluyor.

[Only Registered Users Can See Links]

Samsung’un Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini ülkemiz Galaxy Note 4 kullanıcılarıyla ne zaman buluşturacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak dilerseniz Odin aracılığıyla Polonya için yayınlanan Android 6.0.1 güncellemesini telefonunuza yükleyebilirsiniz.


:: Samsung’un güncelleme politikası hakkında ne düşünüyorsunuz?