Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Heyecanlı Bekleyiş Sona Erdi: Pokemon GO, iOS ve Android için Yayınlandı!


Vesaire
09 Temmuz 2016, 09:46
Yılların efsanesi Pokemon'un 'artırılmış gerçeklik deneyimi' sunan oyunu Pokemon Go nihayet yayınlandı. Merakla beklenen oyuna ülkemizden nasıl ulaşabileceğimize birlikte göz atalım..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Yılların efsanesi Pokemon’un artırılmış gerçeklik deneyimi ile şekillenen yeni oyunu Pokemon GO nihayet karşımızda. Sokaklara çıkıp pokemon kovalamak için artık hazırız. “Sokaklarda Pokemon kovalamak” diyorum çünkü oyun gerçekten de sokaklarda geçiyor ve siz bizzat hayatın içinde oyunu yaşıyorsunuz.

Pokemon GO Ülkemizde Yayınlandı Mı?

Aslında Pokemon GO üzerine uzun uzun konuştuk ve bugüne kadar gelen bilgileri sizler ile paylaştık. Hepimiz bir süredir uzun bir bekleyişe koyulduk ama hala bazı noktaları kaçırmış ve Pokemon GO ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler için yukarıdaki linkler çok faydalı olacaktır. Bu haberimizde ise dünya çapında birçok ülkede yayınlanan oyuna ülkemizden nasıl erişebileceğimize göz atacağız. Bu cümleden anladığınız üzere oyun ülkemizdeki uygulama marketlerde ne yazık ki henüz yok. Bu nedenle beklemek istemeyen oyuncular için her zamanki yöntemler devreye girecek.

Pokemon GO Nasıl Yüklenir?

Android kullanıcıları Pokemon GO oyununu APK olarak indirip cihazlarına kurabilir. Oyunun APK’sına buradan ulaşabilirsiniz. iOS kullanıcıları için de şu an ülke değiştirmek tek yöntem. App Store’da ülke bölge değiştirerek oyuna ulaşabilirsiniz. Pokemon GO’nun Türkiye’de resmi olarak ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bir tarih yok. Bakalım Pokemon GO oyunu beklettiğine değecek kadar iyi olacak mı?