Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kastamonu / Cide Haber >> www.cide.gen.tr


cidegentr
26 Temmuz 2016, 21:59
Arşiv kayıtlarına göre 20 Eylül 2000 yılında aktif yayın hayatına başlayan cide.gen.tr, 04 Ekim 2012'de yeni ekibi yeni tasarımı yeni logosu ile yine Cide'nin ilki olarak Cide haber sitesi olmuştur.



Cide.Gen.Tr, kullanıcıları ve takipçileri doğru ve tarafsız haberleri, son dakika haberleri, spor haberleri ve güncel haberleri ilk cide.gen.tr sitesinden edinmiştir. Sitemizde şimdiye kadar doğru kaynaklı her habere taraf bakılmadan yer vermiştir.

Sitemize herzaman destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyor, kurum ile vatandaş arasındaki köprüyü en iyi bir şekilde sağlayacağımıza, halkın sorunlarını gündeme getirip çözüm için yetkili mercileri uyaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.



Sitemiz 26.07.2016 Alexa değerlerine göre aşağıdaki taplodan da anlaşılacağı üzere, Dünya ve Türkiye sıralamasında rakiplerine üstünlük sağlamıştır.

Yayınladığımız haberlerimizin günlük 5000 / 10000 kişi tarafından okunması mevcuttur.

Global Rank

Global rank icon 578,594

Rank in Turkey

Turkey Flag 11,433

Cide.Gen.Tr olarak kullanıcılarımızın haberlerimizi yakından takip edebilmesi için Android ve İOS uygulaması hazırlattık..Şuan Android Uygulaması Google Play Markete Yüklendi ve Kullanıma Hazırdır.. İOS, İphone için uygulamamız markete yüklendi onay sürecinde bekletiliyor.
Haber uygulamamızı indirin son dakika haberlerinden ilk siz haberdar olun en son Cide haberleri bildirim sistemi ile cep telefonunuza gelecektir.

web site : Kastamonu Cide Şehir Portalı,Haber İş, Yaşam ve Eğlence Portalı ([Only Registered Users Can See Links])
android : [Only Registered Users Can See Links]