Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Web Tasarım Firması Rsmedya


katranaj
21 Şubat 2017, 11:33
İster büyük bir firma olun, isterseniz iş hayatına yeni atılmış olun, bilmeniz gereken bir şey var ki o da artık web siteniz olmadan yapamayacağınızdır. Firmanızın şubesinin, restoranınızın, kuaförünüzün, butiğinizin, pastanenizin veya her ne işi yapıyorsanız yapın dükkanınızın bulunduğu mevki ne kadar işlek olursa olsun emin olun internet kullanıcılarının tümüne ulaşabilme imkanı çok daha avantajlı olacaktır.

İnternet kullanımı günümüzde 3 yaşa kadar düşmüştür. Şaşırmayın, doğru söylüyoruz. Şuanda 3 yaşındaki çocuklar dahi ailelerinin tablet ve telefonlarından çizgi film açmayı biliyorlar. Ne iş yaparsanız yapın internet siteniz varsa tüm dünyaya açık olan ve her an ziyaret edilebilir bir online şubeniz var demektir.

Günümüzde web site sahibi olmak ise oldukça kolaylaşmıştır. Web tasarım firması ([Only Registered Users Can See Links]) olarak hizmet veren kuruluşlar müşterilerine uygun olarak hazırladıkları temalarla hizmet vermekte, sitelerinin bünyelerinde barınmasını sağlamaktadır. Bazı firmalar sadece tema satışı yapmakta, bazıları kişilere özel site kodlamaktadırlar. Verdikleri hizmetlere göre web tasarım firmalarından alacağınız faydalar da değişmektedir. Örneğin sosyal medya danışmanlığı yapan, seo hizmeti veren, bloğuyla site sahiplerini bilgilendiren firmalar da bulunmaktadır.