Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Sesli Sohbet Site Sayfası


Carrot34
23 Temmuz 2018, 23:25
Satılık Sesli Sohbet Site Sayfası elimde kasmakta olduğum yani seosunu yapmakta olduğum bana ait Seslisohbet ve Sesli Chat ([Only Registered Users Can See Links]) Sayfası bulunmaktadır. Bilmeyenler olabilir Seslisohbet ([Only Registered Users Can See Links]) artık mobil uyumlu hale gelmiştir.
Sesli Sohbet Sitemin ismi
trseslisohbet.com
fiyat: 500 tl alexa değerleri iyi sayılır ve her gecen gün daha iyiye gidiyor. İlgilenip yazı yazabilecek insanlara faydası cok olur.

Carrot34
24 Temmuz 2018, 00:13
Satılık Sesli Chat Site Sayfası
Sitemiz sesli chat ve sesli sohbet ([Only Registered Users Can See Links]) sitesi olup yeni acılmıştır. Şu an 1 aylık sitedir ve Alexa da güzel ilerlemektedir sürekli güncel yazılar yazılıp seo yapılmaktadır.
Sesli Chat Sitemizin İsmi
canlarseslichat.com
seslisohbet.online
bu Sesli chat sayfalarımız satılıktır seslisohbet.online alexada cok iyi ilerlemektedir. Canlar Sesli Chat ([Only Registered Users Can See Links]) Sitemiz alexada okadar başarılı olmamasına rahmen yazılarda google index gücü olarak onlardan daha iyi yerlerde cıkmaktadır.

Sayfaları toplu Alırsanız 500 tl ye bırakabilirim amma tek almak isteyen olur ise 300 tl dir.

KiN_BLaDe
27 Temmuz 2018, 23:29
Suan öyle bir düşüncem yok ama isteyenler için tavsiye edeceğim. İyi forumlar tekrar aramıza dönüp muhabbet etmek diileğiyle