lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Google Optimizasyon (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   Mobil Uygulama Seo Teknikleri (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=4378)

SemReq 23 Ocak 2017 14:56

Mobil Uygulama Seo Teknikleri
 
Günümüzde geçtiğimiz yıl mobil kullanımı %50 üstüne çıktı. Artık dijital medyada yer alan içerikler mobilde görünmek zorunda. Tabii işin bide ASO – Apple Store Optimizasyonu – GPSO Google Play Store Optimizasyonu boyutu var. Uygulamanızı ne kadar iyi yaparsanız yapın eğer üst sıralarda yer almıyorsa organik indirilme sağlamayacaktır. Bu makalemizde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’su hakkında bildiklerimizi paylaşıyoruz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uygulama İsmi Seçimi
Uygulama adınız verdiğiniz hizmeti yansıtıyor mu? Kullanıcılar aradıkları uygulamayı net şekilde bulabilmeli. Eğer bir örümcek oyunu tasarlardıysanız uygulama adınızda Örümcek kelimesinin geçmesinin faydası büyük.

Yayıncı Adı
Asıl marka yapmanız gereken isim budur. Sektörü genel olarak hedefleyeceğiniz bir isim kullanın.

Uygulama Açıklaması
Uygulama açıklamanızda kısa ve öz şekilde uygulamanızı tanıtın. Anahtar kelimelerinizi kullanmayı unutmayın. Kullanıcılara uygulamanızı buradan tanıtacaksınız. Eğer metninizde kullanıcının hoşuna gitmeyen bir şey varsa uygulamanızı indirmekten vazgeçecektir.

Uygulama Ekran Resimleri
Uygulamanızın içindeyken çektiğiniz ekran görüntüleri, uygulamanızı yüklemeye teşvik eder. Bu en önemli noktalardan biridir. Dikkat çekici imajları paylaşabildiğiniz kadar paylaşın.


All times are GMT +3. The time now is 16:32.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.