lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Gündem (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=282)
-   -   'Şah Fırat' şehidinin kimliği belli oldu! (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=977)

Vesaire 22 Şubat 2015 14:18

'Şah Fırat' şehidinin kimliği belli oldu!
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şah Fırat operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şah Fırat operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babası Mustafa Avcı'yla görüştü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ŞEHİDİN EŞİ HAMİLE

Halit Avcı'nın hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına ise sabır ve metanet dileğinde bulundu. Baba Mustafa Avcı'nın, bu kederli günlerinde aileyi bizzat arayarak acılarını paylaşmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiği belirtildi. Kaza neticesinde hayatını kaybetmiş olan Şehit Başçavuş Avcı'nın geride kalan eşinin hamile olduğu da öğrenildi.

Muhabere astsubayı olarak görev yapan Halit Avcı'nın Trabzon'un Maçka ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

GENELKURMAY BAŞKANI ÖZEL BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Şah Fırat Operasyonu'nda geçirdiği kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı'nın ardından Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde, 'Şehidimiz' başlığı altında duyuru yer aldı. "Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın" ifadelerinin de yer aldığı duyuruda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in mesajı şöyle:

Silah arkadaşımız, 21 Şubat 2015'te şehit olmuştur. Kahraman personelimize, şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Öte yandan Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

HaberTürk


All times are GMT +3. The time now is 23:02.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.