lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Telefon, GSM, Tablet ve İşletim Sistemleri (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=251)
-   -   iOS 8.3 için Jailbreak Olmayacak! (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=2061)

Nyks 28 Ağustos 2015 17:13

iOS 8.3 için Jailbreak Olmayacak!
 

iOS'un kapalı yapısının değiştirilmesi için geliştirilen Jailbreak yazılımı sayesinde iOS kullanıcıları özgürlüklerine kavuşuyordu. Ancak Jailbreak iOS 8.3 ile tarih olabilir.

Jailbreak, birçok kişinin "ücretli uygulamaları ücretsiz olarak indirebilecekleri" bir alan olarak görülmektedir ama bu tamamen yanlış bir düşüncedir.

Jailbreak ile Ne Yapabilirim?
Jailbreak ile iOS cihazınızın size izin vermediği birçok eylemi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin Bluetooth'tan fotoğraf gönderme, Widget desteği, tema desteği ve farklı klavye seçenekleri gibi. Bu özelliklerin Android ekosisteminde 2.3 GingerBread'ten beri olması ise ayrı bir makale konusu olabilir diye düşünmekteyiz.

Saurik Kimdir?
Jailbreak'in babası Saurik yani Jay Freeman (evet soyadından da anlaşılacağı üzere sahte bir isim) Jailbreak için "hiçbir yazılım insanların hayal gücünü sınırlandırmamalı ve ben bunun için bu yazılımı geliştirdim" diyor. Jailbreak, Android ekosisteminin Root'udur ve Jailbreak yapılması artık araçlar sayesinde oldukça basittir.


iOS 8.3 için Jailbreak Gelecek mi?
Jailbreak yazılımı geliştiren en önemli 2 topluluk TAiG ve PPJailbreak yaptıkları açıklamada iOS 8.3 için Jailbreak yazamayabileceklerini açıkladılar. Yani telefonunuzu iOS 8.3'e güncellediyseniz bu hayalden vaz geçebilirsiniz lakin 2 grupta Haziran ayında tanıtılacak yeni iOS'u şimdiden beklemeye ve destekçilerinden para toplamaya başladılar bile.

SuperX 22 Kasım 2015 13:54

Cevap: iOS 8.3 için Jailbreak Olmayacak!
 
kurulumunu biliyormusun


All times are GMT +3. The time now is 09:55.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.