lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Uygulama Tanıtımı (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Facebook’a Türk Rakip Geliyor! (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=3564)

Vesaire 09 Mayıs 2016 15:47

Facebook’a Türk Rakip Geliyor!
 
Bursa’da yaşayan 18 yaşındaki Sertan Helvacı’nın geliştirdiği Events Here isimli uygulama, yakınınızda bulunan sosyal etkinliklere kolayca dahil olmanızı sağlıyor.
Facebook ve Twitter gibi artık internetle bütünleşmiş sitelere rakip olmak için, binlerce proje geliştiriliyor. Bunların büyük bir bölümü başarısız olurken, aralarından bazıları firmaların dikkatini çekmeyi başarıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bursa’da yaşayan 18 yaşındaki Sertan Helvacı'nın geliştirdiği Events Here adlı uygulama, kullanıcıların 25 kilometre çapında gerçekleşen sosyal faaliyetleri görmesini ve davet edilmeden katılabilmesini sağlıyor.

Events Here nasıl çalışıyor?

Facebook’ta bulunan etkinlik sisteminin sadece davet edilen kişilerin gelmesini ve arkadaş çevrenizi toplamaya izin verdiğini belirten Sertan Helvacı, bunun aşılmasını isteyerek Events Here uygulamasını geliştirdiğini söylüyor.

Uygulamaya ilk giriş yaptığınızda sizden ilgi alanlarınızın istendiğini belirten Helvacı, yakın çevrenizde ilgilendiğiniz konuyla ilgili bir etkinlik veya kongre yapılıyorsa telefonunuza bildirim geldiğini belirtiyor.
Siz il dışına çıktığınızda bile uygulama aktif olmaya devam ediyor. Örnek vermek gerekirse Ankara’ya gittiğinizde, yine çevrenizde bulunan etkinlikler size bildiriliyor.


Bahçeşehir Üniversitesi ve Microsoft'tan Destek!

Daha önce üzerinde çalıştığı bir sanal gerçeklik uygulamasını Microsoft’a sunduğunu ancak bu projenin çok daha fazla ilgi gördüğünü belirten Helvacı, Microsoft’un bütün ürünlerini ücretsiz kullanma hakkına sahip olduğunu ve Bahçeşehir Üniversitesi üzerinden tam burs kazandığını belirtiyor.


All times are GMT +3. The time now is 06:23.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.