lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Uygulama Tanıtımı (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=253)
-   -   YOUTUBE Üzerinden MP3 ve VİDEO İndirmenizi Sağlayan Android Uygulaması (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=6089)

seohizmeti01 20 Şubat 2019 23:20

YOUTUBE Üzerinden MP3 ve VİDEO İndirmenizi Sağlayan Android Uygulaması
 
Arkadaşlar sizlere Android telefonlar için hazırlanmış olan bir uygulama tanıtayım. Bu uygulama ile istediğiniz parçayı aratıp video ya da mp3 ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) formatında indirebilirsiniz. Aramaları Youtube üzerinden yaptığı için bulamayacağı şarkıcı ya da şarkı yok. Bu arada sadece müzik olarak değil, dilediğiniz videoyu video ya da mp3 ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) formatında indirebilirsiniz. Ben denedim ve sorunsuz olarak kullandım. ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Uygulamayı kullandıktan sonra Google Play Marketten yorum ve yıldız vermeyi unutmayın.

(-) Arama işlemine başladıktan sonra lütfen sabırla bekleyiniz.
(-) Arama ve indirme işlemi sunucu yoğunluklarından dolayı gecikmeli başlayabilmekte.
(-) Ama İşleminiz gecikmeli de olsa başlayacaktır.
(-) İhtiyacınız olan Video ya da MP3’ü mutlaka edineceksiniz.

İNDİRMEK İÇİN ==> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

NASIL KULLANILIR ==> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Video&mp3 indir, telefona Video&mp3 indir, ücretsiz Video&mp3 indir, Video&mp3 indirme uygulaması, Video&mp3 download, Video&mp3 ücretsiz indir, ücretsiz Video&mp3, bedava Video&mp3, ücretsiz şarkı indir, bedava şarkı indir, parasız şarkı indir, en güzel Video&mp3 indir, en hit şarkılar indir, şarkı indir, popüler şarkılar indir, müzik indir, bedava müzik indir, ücretsiz müzik, hızlı müzik indir, müzik bul, şarkı bul, hızlı Video&mp3 müzik indirme uygulaması, video&mp3 download, android video&mp3 download, free video&mp3 download, video&mp3 download apps, mp3 download, video download, music download, search music, search video, fast music search, fast video search,


All times are GMT +3. The time now is 01:30.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.