lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!

lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! (http://www.lookjapan.com/index.php)
-   Web Site Tanıtımları (http://www.lookjapan.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Site Tanıtımlarına Yönetici Onayı Getirilmiştir. (http://www.lookjapan.com/showthread.php?t=1447)

IF-Global 22 Mart 2015 13:08

Site Tanıtımlarına Yönetici Onayı Getirilmiştir.
 
Merhabalar,

* Son günlerde Site tanıtımı altında hem kural dışı konular açılmaya başladı hemde tamamen backlink kasma amaçlı kısa kısa içerikler ve bolca anahtar kelime(ler) eklenmeye.

* Bugünden itibaren bu bölüme konu açacak kişi veya kişilerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'na uymaları ve en fazla 2 adet anahtar kelime kullanmaları zorunluluğu getiriyorum.

* Bu kurallara uymayan kişilerin konuları hiçbir şekilde onaylanmayacaktır. Şunuda unutmayın, içeriğiniz nekadar zengin olursa kalitenizi de okadar ön plana çıkarmış olursunuz..

İyi forumlar .. ^^


IF-Global 04 Mart 2017 11:00

Cevap: Site Tanıtımlarına Yönetici Onayı Getirilmiştir.
 
Bu kategoriyle ilgilenen arkadaşlar, konularınızın hemen onaylanmasını istiyorsanız, yukarıdaki yönergeleri harfiyen uygulamanız gerekmektedir. Web site tanıtımı ile alakalı kuralları da göz önünde bulundurarak, konularınızı açınız..

Entrance 10 Mart 2017 23:59

Cevap: Site Tanıtımlarına Yönetici Onayı Getirilmiştir.
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlar kuralları okumadan konu açmaya devam ediyorsunuz, yaklaşık 10'nun üzerinde onay bekleyen konularınız vardı. Ama içerikleri maşallah anahtar kelimelerden geçilmiyor, şablonla alakası olmayan dökümanlar gönderiyorsunuz.

Konularınızın onaylanmasını istiyorsanız, lütfen yukarıdaki yönergeleri okuyun..

^^


All times are GMT +3. The time now is 10:29.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.