lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Webmaster Web Site Tanıtımları


Like Tree1Teşekkürler;
  • 1 Post By Caddeci

Yeni Konu  

 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20 Ağustos 2015, 01:14   #1
 
Caddeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Temmuz 2015
Bulunduğu yer: GaziAntep
Mesajlar: 3
WEB Sitesi: www.forumsahane.net
IRC Sunucusu: IRC.HobiChat.Net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 1
Exclamation ForumSahane.Net ~ Kaliteden Ödün Vermeyen Şahane Forum!


Merhaba,

Forumun tanıtımına şablon eşliğinde geçmeden önce, proje sahipleri olarak lookjapan.Com adına kısa bir bilgilendirme yapmak istiyoruz;

Regex'in Notu:
Öncelikle lookjapan.Com ailesine merhabalar, forumunuzla ilgili düşüncelerimi daha önceleri belirtmiştim. Tabi IRC daemon alanında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], mIRC Scripting üzerine de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir araya gelip güzel projelere imza atabilir. Bu bağlamda o yorumuma istinaden foruma üye olmama nedenlerimi de belirtmiştim, yanlış anlaşılmamış olmak da beni sevindirdi. Umarım istediğiniz gibi bir IRC platformu yaratırsınız.

Biz de Caddeci ile birlikte düşündük, taşındık ve aylar sonra yeniden bir araya gelerek ForumSahane.Net projesine yön vermeye karar verdik. Bununla beraber 5 yıl önce son verdiğimiz aktif IRC yaşantımıza da geri döneceğiz, önümüzdeki günlerde sunucumuzun ve radyomuzun açılışı gerçekleşecek. Elbette o zaman ilgili duyurular yapılacaktır.

ForumSahane.Net ile ilgili misyon ve vizyon bilgilerine, genel tanıtım materyallerine aşağıdaki şablondan ulaşabilirsiniz. Tüm forumseverler, forum sitemize davetlidir.

Caddeci'nin Notu:
Regex'inde dediği gibi uzun bir süre sonrasında, tekrardan beraberiz. Bir süre dinlenmeye çekilmiştik. Bizde bu geçen zaman içinde kendimizi hem dinlemiş, hemde yaşanılan durumları tekrardan gözden geçirmekle birlikte eski mazi diyebileceğimiz bir geçmişin olmasıda bu ayrı geçen zamana etkili olmuş oldu açıkcası. Velhasıl, eski dosttan düşman olmaz felsefesi ile biz tekrardan konuşma ve görüşme sağlayarak ForumSahane.Net projesini tekrardan başlatmış bulunuyoruz. Regex ile tekrardan ve aynı proje üzerinden devam etmek güzel. Herkesi forum sitemize bekliyoruz.

Genel Tanıtım Şablonu:
  • *Forumun adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • *Forumun açıldığı tarih: 28 Kasım 2014
  • *Forumun el değiştirdiği tarih: 5 Şubat 2015 (bkz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
  • *Hosting sağlayan firma: ForumSahane, Alastyr Telekomünikasyon sunucularında barınmaktadır. Bizimle güvendesiniz!
  • *Forum sahipleri: Regex ve Caddeci
  • *Forum adminleri: Abyss ve Cafi
  • *Forum Sistemi: vBulletin 3.8.8
  • *Forum hakkında ayrıntılı bilgi:

Genel Durum Değerlendirmesi;
Nasıl ki MSN Messenger, Skype, WhatsApp gibi iletmenlerin yaygınlaşması IRC, ICQ gibi sohbet iletmenlerine darbe vurduysa; sosyal medyanın yaygınlaşması, sesli ve görüntülü iletişim araçlarının bir adım daha öne çıkması da forumlara darbe vurdu. Ancak hâlâ forum aşığı bir kitle de söz konusu. İnsanlar arası duygu aktarımında güç eksenli düşünecek olduğumuzda; nasıl şiir yazmak hâlâ etkisini ve etkinliğini sürdürebiliyorsa, client tabanlı iletişim de internet var oldukça vazgeçilemez. Örneğin; bu çağ değişiminin akabinde, Ekşi Sözlük gibi platformlar etkinliğinden bir şey yitirmediler. Böyle bir özeleştiriyle forumların yabana atılmasını yersiz buluyorum.

Misyonumuz:Türkiye'de parmakla gösterilen genel platformlar arasına girmek değil; kalitesiyle öne çıkan, bireylere yalvar yakar davetlerle ev sahipliği yapmaktansa; herkesin içinde var olabilmek için çaba göstereceği bir platform hâlini almak.
Vizyonumuz: Türkiye'de yazılı iletişim denilince akla gelen öncü platformlar arasında yerini almak.

Forumun gelişimi adına bilinçli adımlar atmak için acele etmemeyi yeğliyoruz. Çabuk parlayan, elbette ki söner. Hızlı koşan atla ilgili de argo içeren bir atasözümüz vardır bu hususta. O nedenle önceliğimiz, altyapımızı sağlamlaştırmaktan geçiyor. Yukarıda da belirtilen misyon/vizyon odaklı rotalarımızı doğrultabilmek. Bu tür eleştiriler alabiliriz, almamız da doğaldır. Ancak şöyle düşünmek de önemlidir. Bir foruma gittiğinizde, o forumun yönetiminin çevresince hareketli bir ortam oluşturulduğunu görüyorsunuz. Bu, sizi çekiyor ve orada kalıcı kılıyor. Peki ya sonra? Eğlenmek, anlık vakit öldürmek, bilgi paylaşmak, bilgi edinmek, stres atmak ya da bilimum amaçlar için girdiğiniz o çöp forumlar; bir süre sonra "olmadı, olmuyor! yapamıyoruz!" diye düşünülerek kapatılıyor. Sosyal medya üzerinde, örneğin; Facebook'ta bir paylaşımınız, Twitter'da bir gönderiniz siz istemedikçe silinmiyor. Peki bu forumlara verdiğiniz emekler? O emeklere yazık değil mi? İşte bu yüzden, bizim acele etmeye; kimseye yalvar yakar davetkârlıklarda bulunmaya niyetimiz yok. Gerçekten arayan, elbette ki ulaşır. Kalitemizi gören, bu kaliteyi deneyimlemek için zaten kalıcı oluyor. Bunun örneklerini şu kısacık sürede gördük. Bizim amacımız, nicelik bakımından çok kişinin burada kalması değil; nitelikli her kişinin burada kalmasıdır. Bir başka deyişle nicelik değil, nitelik esastır. Bu nedenle ne acele etmeye ne de saçma işler yapmaya niyetimiz yok.

Daha ayrıntılı bilgi edinmek için hemen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]!

Kapımız herkese değil, olgun düşünebilen; nitelikli kişilere açıktır. Amacımız forumda çok konu olması ve sürekli forum oyunlarının dönmesi değil, kaliteli insanlarla güzel bir ortam kurabilmektir. Bu bağlamda çöp forumlardan ayrılıyoruz sanırım. Şunun garantisini de veriyoruz ki, bu foruma verilecek tek bir emek bile boşa gitmeyecektir. Forum Kullanımı ve Forum Duyuruları bölümlerinde bulunan sabit başlıkları okursanız zaten kaliteyi hissedeceksinizdir. Ayrıca ForumSahane'nin en önemli özelliklerinden bir tanesi de ilk etapta kurallarının baştan yazılmış olmasıdır. Foruma kaydolacak arkadaşlardan ricam birkaç dakikalarını ayırıp [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a gözatmalarıdır.

Gelene de gelmeyene de teşekkür eder, herkese iyi forumlar dileriz.
Entrance bu mesaja teşekkür etti
 Caddeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu  

Etiketler
forum, forumsahanenet, kaliteden, vermeyen, ödün, Şahane


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GeyikForum.Net - Forum, Aşk Forum, Eğlence Forum, Sevgi Forum PauL Web Site Tanıtımları 0 27 Aralık 2016 18:11
ForumKahvesi.Com - Forum, Aşk Forum, Eğlence Forum, Sevgi Forum PauL Web Site Tanıtımları 1 30 Kasım 2016 23:28
Darbeye destek vermeyen askerlerdeki ayrıntı IF-Haber Gündem 0 16 Temmuz 2016 12:53
vBulletin: Forum Değişkenleri Return vBulletin Hazır Kodlar 0 01 Kasım 2015 20:41
IRCALEM FORUM Açılmıştır - TURKİYENİN EN POPULER IRC FORUM TOPLULUĞU Aytac Web Site Tanıtımları 4 23 Nisan 2015 10:15

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.