Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2015, 13:51   #1
Vesaire
 
Vesaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Ocak 1970
Bulunduğu yer: KaranLık
Mesajlar: 885
WEB Sitesi: ...
IRC Sunucusu: ...
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 313
Standart Taksiciye cinsel tacizde bulunan kadin hapse atildi

Taksiciye cinsel taciz
İngiltere'de bindiği taksinin şoförünü eliyle taciz eden kadın tutuklandı. Mahkemeye sarhoş katılan kadın mahkeme dışında da göğüslerini açarak bir kez daha şaşırttı





İngiltere'de bindiği taksinin şoförünü eliyle taciz eden kadın tutuklandı. Mahkemeye sarhoş katılan kadın mahkeme dışında da göğüslerini açarak bir kez daha şaşırttı.
Lynn Birch adlı kadın taksi şöförüne cinsel tacizde bulunmuş olduğu nedeni öne sürülerek çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Birch, mahkemede ilk şekilde rahatsız etme iddialarını reddetti. Şöförün kendisini yanlış duyduğu hakkında ısrar eden 40 yaşında olan kadın, insanın yalnız bacağına dokunduğunu ileri sürdü.

Taksici ise araçtaki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri mahkemeye kanıt şekilde sundu. Görüntülerde sarhoş bulunduğu görülen Birch'in şöföre cinsel ilişki öneri ettiği, taksıcının reddetmesi üstüne cinsel tacizde bulunmuş olduğu görüldü.

Mahkemeye sarhoş şekilde dahil olan kadının mahkeme haricinde göğüslerini açması hakim yönünden mahkemeye saygısızlık şekilde görüldü. 3,5 ay hapıs cezası alan Lynn Birch'in 7 sene süresince cinsellik suçluları listesine imza atacak. Milliyet






Ben yazdıkLarımdan; Siz anladıkLarınızdan sorumLusunuz..
 Vesaire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı