Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2015, 17:06   #1
Nyks
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...
Nyks
 
Nyks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2015
Bulunduğu yer: şehr-i ankara ..
Mesajlar: 242
WEB Sitesi: www.Hobichat.net
IRC Sunucusu: irc.Hobichat.net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 35
Post 3. Nesil Moto X Nasıl Olacak ?

Google'ın satın aldığı ve daha sonra Lenovo'ya geçen Motorola'nın sevilen modeli Moto X, 3. yılına giriyor. Peki 3. nesil Moto X'in özellikleri nasıl olacak? İşte ilk sızıntılar!



Motorola'yı satın alan Google'ın etkisiyle 2013 yılında karşımıza Moto X ile çıkan firma, neredeyse 3 senedir başarılı bir çizgi yakalamış durumda.
Lenovo'nun satın aldığı Motorola, ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Merakla beklenen 3. nesil Motorola Moto X için de sızıntılar gelmeye başladı.


3. nesil Moto X'in teknik özellikleri sızdı
Android 5.1.1 Lollipop ile geleceği söylenen 3. nesil Moto X, STJS Gadgets Portal adlı sitenin sızdırdığı listeye göre 5.2 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak.



LG'nin G4 modelinde kullandığı Snapdragon 808 işlemcisinden gücünü alacak olan 3. nesil Moto X, ilginç olarak 4 GB RAM ile gelecek. Depolama seçenekleri ise 32 ile 64 GB olacak.
Kamera tarafında ise arkada 16 Megapiksel, ön tarafta ise 5 Megapiksellik çözümlere sahip olacak olan ürün, iddialara göre 3280 mAh gibi oldukça yüksek bir bataryaya sahip olacak.
Bakalım iddialardaki gibi 3. nesil Moto X'in özellikleri böyle mi olacak? Merakla bekliyoruz.





 Nyks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı