Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2016, 13:21   #1
Vesaire
 
Vesaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Ocak 1970
Bulunduğu yer: KaranLık
Mesajlar: 885
WEB Sitesi: ...
IRC Sunucusu: ...
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 313
Standart Messenger'a Sesli Grup Görüşmeleri Geldi!

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'a, sesli grup görüşmeleri özelliği geldi. İşte grup içerisinde sesli görüşmeler yapmanızı sağlayan özelliğin detayları!

Günümüzün en popüler sohbet uygulamalarından olan Facebook Messenger, her geçen gün eklenen yenilikler ile geliştirilmeye devam ediyor. Ancak, rakiplerine karşın Messenger'ın halen geride olduğu konular var.

Bu eksikliklerin başında gelen sesli grup görüşmeleri, en sonunda Messenger'a eklendi. Sesli grup görüşmesi özelliğinin duyurusunu Messenger'ı geliştiren ekipten sorumlu olan David Marcus, Facebook hesabı aracılığıyla yaptı.

Yaptığı açıklamada grup aramalarının önümüzdeki 24 saat içerisinde Messenger'un kurulu olduğu iOS ve Android işletim sistemine sahip tüm cihazlara geleceğini belirten Marcus, kullanıcıların grup sohbetlerinin üstünde bir arama simgesi göreceğini belirtiyor.
Arama simgesine tıkladığınızda sizden grup içerisinde görüşmeye eklemek istediğiniz kişiler isteniyor, kişileri seçtikten sonra aramaya yanıt verenler sesli görüşmeye dahil oluyorlar.
Messenger ve WhatsApp gibi sohbet uygulamaları gelişmeye devam ediyor ancak, grup görüşmelerinde görüntülü arama gibi eksikler noktasında hala Skype seviyesine ulaşamadılar.

Messenger'ın sesli grup görüşmeleri özelliğini nasıl buldunuz?





Ben yazdıkLarımdan; Siz anladıkLarınızdan sorumLusunuz..
 Vesaire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı