Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2016, 09:40   #1
Vesaire
 
Vesaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Ocak 1970
Bulunduğu yer: KaranLık
Mesajlar: 885
WEB Sitesi: ...
IRC Sunucusu: ...
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 313
Standart iOS’i Kasıp Kavuran Yüz Değiştirme Uygulaması Face Swap, Artık Android’de!

iOS kullanıcılarının son zamanlardaki favori uygulamalarından Face Swap Live, bugünden itibaren Google Play’de indirilebilir durumda.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yüz değiştirme uygulaması Face Swap Live’in geliştiricisi Laan Labs, biraz geç kalmış olsa da nihayet uygulamanın Android versiyonunu da indirmeye sundu. Son zamanların en eğlenceli sosyal medya akımlarından olan eş zamanlı yüz değiştirme uygulaması Face Swap Live, 2.89 TL fiyatıyla marketten satın alınabilir durumda.

Android kullanıcıları genelde 0.1 kuruş olsa da uygulamalara pek ücret ödemek istemezler ama yine de Face Swap Live’in tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Yüzünüzü telefonunuzdaki galeriden ya da internetten bulduğunuz herhangi bir ünlü kişinin fotoğrafıyla eş zamanlı olarak değiştirmenizi sağlayan uygulama, çektiğiniz videoları sosyal ağlarda paylaşıp kaydetmenizi sağlıyor.

‘İyi hoş diyorsun da ben yine de buna para vermek istemiyorum’ diyorsanız MSQRD’nin Android versiyonunu da denemenizi öneririm. Konu ‘yüz değiştirme’ olunca Snapchat’i de atlamamak lazım tabii.





Ben yazdıkLarımdan; Siz anladıkLarınızdan sorumLusunuz..
 Vesaire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı