lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Telefon, GSM, Tablet ve İşletim Sistemleri Android - IOS Uygulama Geliştirme


Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2015, 18:07   #1
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...
Nyks
 
Nyks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2015
Bulunduğu yer: şehr-i ankara ..
Mesajlar: 242
WEB Sitesi: www.Hobichat.net
IRC Sunucusu: irc.Hobichat.net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 35
Post Android İş Dünyasına Hazır

Google, çalışanlara ve işyerlerine esnek ve güvenli bir çözüm olan "Android for Work"ü duyurdu.


"Bugün bir milyardan fazla kişi Android tabanlı akıllı telefon kullanıyor; bundan sadece birkaç yıl önce kullandığımız bilgisayarlardan daha güçlü cihazlar.

Bu telefonlar çoğu kişi için elektronik posta kontrolünden, belgelerin düzenlenmesi, satış kanallarının incelenmesi ve onay süreçlerine kadar uzanan çok sayıda önemli işlerini tamamlamaları için temel bir araç haline gelmiş durumda. Ancak yine de çalışanların çoğunluğu açısından akıllı telefon ve tabletlerin getirdiği yenilikçilik ve iş potansiyelinden büyük ölçüde faydalanılmıyor.

Bugün mobil dünyanın kapılarını aralamak için Android for Work programını duyuruyoruz. İş ortaklarımız ile birlikte Android platformu üzerinde daha güvenli, yönetilebilir ve yenilikçilik getiren cihazın iş dünyasına katılmasını sağlıyoruz.

Android for Work'ün dört temel teknolojik bileşeni bulunuyor

İş profilleri – İş verilerinin korunması ve tamamıyla özelleştirilmiş bir iş profili oluşturulması için mevcut şifrelemeyi, Android 5.0 Lollipop'ta bulunan güçlendirilmiş SELinux güvenlik ve çoklu kullanıcı desteği üzerinde geliştirdik. Bu sayede BT sorumluları iş amaçlı uygulamalarını, güvenli şekilde korunacağından emin olarak, kullanıcılarının kişisel uygulamalarının yanında bulundurabilecekler. Çalışanlarsa kendi kişisel uygulamalarını işverenlerinin yalnızca işle ilgili verileri yönetebileceğinden ve özel içeriklerini görüntüleyip silemeyeceğinden emin şekilde kullanabilecekler.

Android for Work Uygulaması - Ice Cream Sandwich'ten Kitkat'a kadar uzanan platformlarda çalışan ya da iş profillerini kullanamayan cihazlar için Android for Work uygulamasını geliştirdik. Güvenli elektronik posta, takvim, kişiler, belgeler, tarayıcı ve onaylı iş uygulamalarına erişim olanağı sağlayan bu uygulama, BT tarafından tamamıyla yönetilebilir olacak.

Google Play for Work – İşletmelerin Android for Work üzerinde çalışan tüm kullanıcılarının uygulamalarını güvenli şekilde kurup yönetmesine izin veren Google Play for Work, uygulama dağıtım sürecini kolaylaştıran ve BT'nin kurulu her uygulamayı onaylamasına imkan tanıyacak.

Uygulama Paketi – Her gün gereken işle ilgili görevler için e-posta, kişiler ve takvim gibi uygulamaları içeren ve hem Exchange hem de Notes desteğiyle belge, hesap tablosu ve sunumların düzenlenme yeteneğine sahip bir iş uygulamaları paketi oluşturduk.

Android for Work programı çerçevesinde bize katılan, çoğu Android ekosisteminin bilinen isimlerinde bir dizi partnerimiz oldu.





 Nyks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
android, dünyasına, hazır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ofis Hazır osman75 Web Site Tanıtımları 0 02 Şubat 2017 02:03
Spor dünyasına damga vuran 25 güzel kadın sporcu IF-Haber Spor Haberleri 0 22 Mart 2016 22:12
Hazır Oyun System Menüsü Goemon Hazır Kodlar 4 02 Mart 2015 22:51
Hazır Sunucu Motd Listesi Goemon ConferenceRoom 2 25 Şubat 2015 02:22
Hazır Kodlar Kuralları Toprak Hazır Kodlar 0 25 Ocak 2015 23:48

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.