lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Genel Burçlar ve Fallar


Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2015, 23:09   #1
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...
Nyks
 
Nyks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2015
Bulunduğu yer: şehr-i ankara ..
Mesajlar: 242
WEB Sitesi: www.Hobichat.net
IRC Sunucusu: irc.Hobichat.net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 35
Post 04 Eylül Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çabalayabilirsiniz. Sabah saatlerinde bilemediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. İlerleyen zamanlarda koşullar daha akıcı hale gelecektir. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize hız kazandırabileceksiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerde sıkışıklıklar yaşanabilir. Akışta kalmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde bilemediğiniz konular daha fazla sizi meşgul etmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadeleci tavrınızı ortaya koyacaksınız.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için yeteneklerinizi sergileyeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle de daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Öğleden sonra hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerde daha yorucu koşullar oluşabilir.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatleri iletişim yönünden hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Olası sözleşmeleri öğle saatine denk getirmeyin. İlerleyen zamanlarda gelirlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde evinizle alakalı konular daha fazla gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili konular canınızı sıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz işlerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Bunun için öğle saatleri çok uygun olmayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecektir. İlerleyen zamanlarda ailevi konular gündeme gelmeye başlayabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele edeceğiniz zamanlar var.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız programlar sizi zirveye taşıyabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. İlerleyen zamanlarda daha keyifli koşullar söz konusu. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konular sabah saatlerinde gündeminizi meşgul edebilir. Denge içinde kalmaya özen göstermelisiniz. İlerleyen zamanlarda koşullar değişecek ve siz çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeye başlayacaksınız. İşlerinizde daha fazla mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Gelecek yönünde beklentileriniz için mücadele verebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ortaklı para konuları sizi etkileyebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme ihtiyacı doğabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Eşinizle ilgili konularda denge arayışında olacağınız zamanlar var. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için planlamalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Korku hissettiğiniz durumlar gündeme gelebilir.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinizle üstlerinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için mücadele verebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. İlerleyen zamanlarda daha sosyal konular ilginizi çekebilir. Yabancılar gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sosyal konulara ve arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde hırsınızı ve mücadelenizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz. Başarılı olmak için üstlerinizle görüşmekten çekinmeyeceksiniz.






 Nyks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
burç, eylül, günlük, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Günlük Burç Yorumu 11 Eylül Cuma 2015 Nyks Günlük Burç Yorumları 0 11 Eylül 2015 20:19
28 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 28 Ağustos 2015 20:23
27 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 27 Ağustos 2015 14:53
26 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 26 Ağustos 2015 22:18
22 Ağustos Günlük Burç Yorumları Violence Burçlar ve Fallar 0 22 Ağustos 2015 21:36

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.