lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Gündemdeki Konular - Haberler Gündem


Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2015, 15:39   #1
 
IF-Global - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Ocak 2015
Bulunduğu yer: *
Mesajlar: 57
WEB Sitesi: http://www.lookjapan.com
IRC Sunucusu: irc.sohbetciyiz.net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 22
Standart Cumhurbaşkani erdoğan'dan flaş açiklamalar




'Paralel yapı'ya yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Paralel yapının tabanındaki samimi insanlar bu yapının kimlerle aynı karede fotoğraf verdiğini görsünler. Bu yapının Mossd'la işbirliğini tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun. Her şey açık net ortada." dedi.
Yargıya yönelik eleştirilerde de bulunan Erdoğan, "Yargı önce bünyesindeki zehri atmalıdır. Ben yargının samimi mensuplarını bunlarla bir tutamam. Ama bu haşhaşilerin içlerinde olduğunu biliyorlar. Sen anarşist misin? Sen nasıl savcı olarak adalet sarayı önünde broşür dağıtırsın. Burada zihinsel rahatsızlığın içine girdiği belli. Ver de birileri yapsın bunu. Adam mı kalmamış. "dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

"UĞURLAR OLSUN"
Haksız rekabetli iftiralarla, ulusal ve uluslararası operasyonlarla üzerimize geldiler. Ama bize sarsmadılar. Dostunu yolda, alışverişte tanırsın bu çok önemli. Biz kutlu yola herkesimden dostlarla, kardeşlerimizle ve kardeş bildiklerimizle çıktık. Bu yolda kardeşliğimiz test edildi. Kimin gerçek dost ya da kardeş olduğunu kimin maske altında gizli niyetler peşinde olduğunu gördük ve yollarımızı ayırdık. Yolunu değiştirenlere uğurlar olsun. Bize biz yeteriz. Bize Allah yeter.
"TARİHİ VE İBRETLİK SÜREÇ"
Biz birbirini hançerleyen hainlerin seviyelerine inmeyeceğiz, onların düştükleri tuzaklara düşmeyeceğiz.Bırakın hainler hain olmanın gereğini yapsınlar.Bizim hep birlikte sevdamız Türkiye sevdası oldu. Biz milletimizi seviyoruz. Bizi milletimizden ayırmak mümkün değil. Bizim tabularımız yok. Biz birileri gibi çıkarları peşinde koşanlardan olmadık. Önce devlet demedik, devleti arkaya aldık. Önce millet dedik. Paralel yapının üzerinde hassasiyetle durmamız gerekiyor. Yaşadığımız süreç tarihi ve ibretlik süreçtir. Biz bunlara haşhaşiler dedik. Niye haşhaşiler? Çünkü haşhaşiler 11. yüzyılda ortaya çıkmışlardı ve bugünkü gibi paralel yapı kurarak Selçuklu devletine zarar vermişlerdi. Haşhaşi yapı ulusal güvenliğimizi tehdit eder duruma geldi. Tedbirlerimizi bugünden alacağız. Bu yapı sadece benim şahsıma, aileme, arkadaşlarıma taarruz eden yapı değildir. Bunu bugün bile göremeyenler var. Paralel yapının neye taarruz ettiğini idrak edemeyenler var. Bu yapı Türkiye'nin ulusal bütünlüğüne taarruz etmiştir.Tefonları dinlemek ne demek. Böyle bir şey olabilir mi? Bu vatana ihanet değil de nedir? Ajanlık değil de nedir? Dışişleri Bakanlığı'ndaki çok gizli toplantıyı dinleyip servis etmek ne demek? Ahlaksızca yalan söyleyebiliyorlar.
"MOSSAD'LA İŞBİRLİĞİ TUTUYOYOR"
Kendilerine sapkın yol çizdiler. Elimizde var. Onlar için her yol meşru. Dini hassasiyetlere zulüm ettiler. Başka cemaatlere,derneklere, vakıflara hayat hakkı tanımadılar. Şimdi özgür basın diye feryat ediyorlar. Taşhiye operasyonu diyerek kitapları suç olarak kullanan bunların kendisiydi. O operasyonun altında yazanlar, çizenler, orada kitapları olan insanlar vardı. Bu yapı bu aziz milletin ahlak değerlerine de suikast düzenledi. Bunlar milli, yerli değiller. Bunlarla hala iş tutanlar,işbirliğine girenler çok yakında mahcubiyet yaşayacaklar. Biz yandık onlar yanmasın. Siyasi partilere, derneklere, vakıflara, yanı başımızda gizlendiğini sananlara sesleniyorum. Paralel yapının tabanındaki samimi insanlar bu yapının kimlerle aynı karede fotoğraf verdiğini görsünler. Bu yapının Mossd'la işbirliğini tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun. Her şey açık net ortada.
"SEN ANARŞİST MİSİN?"
Peygamberimize yani tüm Müslümanlara hakaret eden gazete bundan 4-5 yıl önce bir savcı ile ilgili hakaretler yayınlıyor. Bu savcı şimdi bu savcıya sahip çıkıyor. O savcı da 17 Aralık darbe girişimini utanmadan sıkılmadan anlatıyor. Hukukta 'bence' diye bir bakış olabilir mi? Yargı önce bünyesindeki zehri atmalıdır. Ben yargının samimi mensuplarını bunlarla bir tutamam. Ama bu haşhaşilerin içlerinde olduğunu biliyorlar. Çünkü zarar gören Türkiye. Twitter'dan, gazete sayfalarından hakimler savcılar keyfice açıklamalar yaptılar. Dünyada bunun örneği yok. Sen anarşist misin? Sen nasıl savcı olarak adalet sarayı önünde broşür dağıtırsın. Burada zihinsel rahatsızlığın içine girdiği belli. Ver de birileri yapsın bunu. Adam mı kalmamış.
"PARALEL YAPI MONTAJDA USTADIR"
Paralel yapı montajda ustadır. Boyama kitabının kapağını değiştirmişler sosyal medyada piyasaya sürmüşler. Yetmemiş bunu ana muhalefet partisi başkanının eline tutuşturmuşlar sen bunu kürsüden salla dur. Seçimler yaklaşıyor salla tutar demişler. Kılavuzu karga olanın...
Eline tutuşturulan sahte belgeleri kaçıncı defadır kürsüden sallıyor.
BU FAKİRİ MİLLETİ MUHATAP GÖRMÜŞ
Yerli olanı, milli olanı görürler, gayri milli olanı görmezden gelirler. Kendi çarkları dönüyorsa Türkiye batmış umurunda olmaz.

Paralel yapı konusunda şaşırtmadılar. Muhatapları cumhurbaşkanı değilmiş. Sen kimsin ya, sen kimsin. Bu fakiri milleti muhatap görmüş. Sen beni muhatap görsen ne yazaaar, görmesen ne yazaaar..
Bunun için TÜMSİAD gibi, MÜSİAD gibi, ASKON gibi dernek ve vakıflar önemlidir. Bazı uluslararası gazete dernekleri güya bizi hesabına çekiyor. Cezaevinde gazeteciler diyorlar. Soruyorum kaç tane var. Sayı veremiyor. "İsimleri varsa söyle" diyorum. "Bize öyle" dediler diyorlar. 14 yaşında Yakup kardeşimizi içeri aldılar. Adam mı öldürmüştü. 11 sene içerde tuttunuz. Çocuk yaşta içeri aldınız şimdi de çocuklarından ayrı olarak yeniden içeri aldınız.
MUHALEFET İSTEMİYORSA DOĞRU BİR İŞ
Boşuna çırpınıyorlar, biz 2023 hedeflerine ulaşacağız. 2023’e yaklaşırken yeni bir anayasanın ne büyük bir ihtiyaç olduğunu görmek durumundayız. Seçimlerde 400’ü alan iktidar yeni anayasayı da kuracaktır, yeni Türkiye’nin de temel taşlarını döşeyecektir. Bizim yeni anayasayı milletimiz kazandırmamız kaçınılmaz hale gelmiştir.
Hızlı gitmemiz lazım. Bir yerlere takılmamız lazım. Siz birini görevden alıyorsunuz onlar iade ediyor. Böyle devlet olur mu? Çalışanlar sistemini getirmek suretiyle bu işi ilerletmek lazım. Yeni bir anayasa, yeni bir idare sistemi siyasetin, ekonominin de üzerindeki tüm yükleri kaldıracaktır. Bunu daha fazla ertelememek lazım. Muhalefet başkanlık sistemini istiyor mu? İstemiyor. İstemiyorsa çok doğru bir iştir bu. Bu kadar basit.
 IF-Global isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
açiklamalar, cumhurbaşkani, erdoğandan, flaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ömer Halisdemir'in şehit edilmesi ile ilgili davada flaş gelişme AntepLi Gündem 0 07 Mart 2019 09:43
Kulüpler Birliği'nden darbe girişimi sonrası flaş karar! IF-Haber Spor Haberleri 0 16 Temmuz 2016 14:38
Fenerbahçe'den TFF'ye flaş başvuru! IF-Haber Spor Haberleri 0 16 Temmuz 2016 12:53
Yüksekova'da operasyon tamamlandı! TSK'dan flaş açıklama IF-Haber Gündem 0 20 Nisan 2016 23:57
Zorunlu trafik sigortası ile ilgili flaş açıklama IF-Haber Ekonomi Haberleri 0 23 Mart 2016 13:24

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.