lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Teknoloji Windows


Etiketlenen üyelerin listesi

Like Tree1Teşekkürler;
  • 1 Post By Vesaire

Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2016, 12:29   #1
 
Vesaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Ocak 1970
Bulunduğu yer: KaranLık
Mesajlar: 885
WEB Sitesi: ...
IRC Sunucusu: ...
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 313
Standart Windows'ta fare, dokunmatik yüzey ve klavye sorunları

Fare, dokunmatik yüzey ve klavye sorunlarının birkaç nedeni olabilir:

Kabloların düzgün bağlanmaması
Yanlış aygıt ayarları
Eksik güncelleştirmeler

Bozuk veya uyumsuz sürücüler



Donanımı denetleyin

Çoğu fare, dokunmatik yüzey ve klavye sorunu düzgün kurulmayan donanım nedeniyle oluşur. Aygıtınızı denetleme, kabloların düzgün şekilde bağlandığından emin olma, donanımda güç olduğundan emin olma ve ayarları denetleme hakkında bazı bilgiler burada verilmektedir.
Kabloların düzgün bağlandığından emin olma

Tüm kabloların doğru konumlara takılıp takılmadığını denetleyin. Buna fare ve klavye, PS2 ve USB kabloları ve bazı durumlarda dış USB dokunmatik yüzey kabloları dahildir.

USB kablolarını sökün ve aygıt sürücüsünün Windows tarafından kaldırıldığı kısa süre boyunca bekleyin, ardından aygıtı geri takın ve sürücünün yeniden yüklenmesini bekleyin.
Bilgisayarınızdaki farklı bir USB bağlantı noktasını deneyin. Örneğin, bilgisayarın ön veya yan tarafındaki bir bağlantı noktasından arkasındaki bir bağlantı noktasına taşıyın.
Aygıt ile bilgisayar arasında bir USB hub kullanıyorsanız, USB hub'ı çıkarıp aygıtı doğrudan bilgisayar üzerindeki USB bağlantı noktasına takmayı deneyin.
Dış güç kaynağı kullanan bir USB hub kullanıyorsanız, güç kaynağının elektrik prizine takılı olduğundan ve düzgün şekilde çalıştığından emin olun.
Aygıtınızdaki kabloların hiçbir şekilde hasar görmediğinden emin olun. Hasar gören kablolar, aygıtın düzgün şekilde çalışmasını durdurabilir.



Aşınan pilleri denetleme ve değiştirme

Aygıtlarınızdaki eski ve aşınmış pillerin değiştirildiğinden ve düzgün şekilde çalıştığından emin olun.


Kablosuz veya Bluetooth alıcılarını sökün ve tekrar bağlayın

Kablosuz veya Bluetooth aygıtı kullanıyorsanız, aygıtı bilgisayarınızdan söküp tekrar takmanız gerekebilir. Kablosuz aygıtın altındaki Sıfırla düğmesini arayın. Aygıtın sıfırlanması, kablosuz bağlantıyı kesip tekrar kurar. Aygıtınızın USB alıcısında da bir Sıfırla düğmesi olabilir.

USB kablosuz aygıtları. USB kablosuz aygıtları için bunun yapılması, USB kablosuz alıcısını söküp, 10 saniye bekleyip, ardından USB kablosuz alıcısını USB bağlantı noktasına geri takmak kadar basittir. Kablosuz bağlantı yeniden kurulmalıdır. USB aygıtlarına yönelik ek yardım için bkz. USB aygıtı yükleme.
Bluetooth aygıtları. Bluetooth aygıtları için adımlar biraz daha ayrıntılı olabilir ve aygıtla birlikte verilen belgelerde listelenen adımları izlemeniz gerekir.



Aygıtı başka bir bilgisayarda sınama


Aygıt hiç çalışmıyorsa (örneğin fişe takıldığında ışık görünmüyor veya imleç hareket etmiyor ya da ekranda görünmüyorsa), aygıtı başka bir bilgisayara bağlayın ve o bilgisayarda çalıştığından emin olun. Aygıt diğer bilgisayarda çalışmıyorsa, donanımı değiştirmeniz gerekebilir.
Not

Bazı aygıtlar sürücü yüklemeden çalışmaz. Aygıtı başka bir bilgisayarda sınarken, aygıt için doğru sürücüyü yüklediğinizden emin olun. (Aygıt sürücüsünü yüklemeyle ilgili yardım için Sürücüleri güncelleştir sekmesine bakın.)













Sorun giderici kullanın


Sorun giderici, bilgisayarınızla ilgili bazı sorunları bulup otomatik olarak giderebilen otomatik bir araçtır. Donanım ve aygıtlarla ilgili genel sorunları tanılamak ve çözmek için Donanım ve Aygıt sorunu gidericisinı çalıştırın.
Windows 7 için

Windows 7 ile Donanım ve Aygıt sorunu gidericisini çalıştırmak için şu adımları izleyin:


Donanım ve Aygıt sorunu gidericisini açmak için Başlat düğmesini ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
Arama kutusuna sorun giderici yazın ve Sorun giderme öğesini tıklatın.
Donanım ve Ses altında, Aygıtı yapılandır'ı tıklatın.





Windows Vista ve Windows XP için

Windows Vista ve Windows XP ile Donanım ve Aygıt sorunu gidericisini çalıştırmak için şu adımları izleyin:




Bu sorunu düzelt
Dosya Yükleme iletişim kutusunda, Çalıştır'ı tıklatın ve sonra sihirbazdaki adımları izleyin.


Sürücüleri güncelleştirme

Windows'un aygıtınızı tanıması için, uyumlu bir sürücü bulup yüklemeniz gerekebilir. Güncel olmayan, uyumsuz veya bozuk yazıcı sürücüleri, bilgisayar ile fare, dokunmatik yüzey veya klavye arasındaki iletişimi bozabilir.

Yakın zaman içinde bir Windows sürümünden başka bir sürüme yükseltme yaptıysanız, şu anki aygıt sürücünüzün önceki Windows sürümü için tasarlanmış olması mümkündür.
Son zamanlarda elektrik kesilmesi, virüs veya başka bilgisayar sorunlarıyla karşılaştıysanız, sürücüler bozulmuş olabilir.

Fare, dokunmatik yüzey veya klavyeniz için en son sürücüyü indirmek ve yüklemek bu tür sorunları çözmeye yardımcı olabilir. Sürücü bulup yüklemek için üç yol vardır:

Windows Update'i kullanın. Windows Update'i önerilen güncelleştirmeleri otomatik olarak indirip yükleyecek biçimde ayarlamanız gerekebilir. Önemli, önerilen ve isteğe bağlı güncelleştirmelerin yüklenmesi, sistem özelliklerini ve aygıt sorunlarınızı düzeltmeye yardımcı olabilecek diğer yazılımları güncelleştirebilir.
Sürücü üreticisinin sağladığı yazılımı yükleyin. Örneğin, aygıtınız bir diskle birlikte geldiyse, bu diskte aygıt sürücüsünü yükleyen yazılım bulunabilir.
Sürücüyü kendiniz indirin ve yükleyin. Üreticinin web sitesinde bir sürücü arayabilirsiniz. Windows Update aygıtınızın sürücüsünü bulamazsa ve aygıt sürücüyü yükleyen yazılımla gelmediyse bunu deneyin.

Aygıt sürücünüzü güncelleştirme hakkında daha fazla bilgi için, bilgisayarınızdaki Windows sürümü için geçerli olan aşağıdaki adımları izleyin. Windows ile uyumlu aygıtlar hakkında bilgi için Windows 7 Uyumluluk Merkezi Web sitesini ziyaret edin.
Windows 7

Sürücüleri Windows Update kullanarak güncelleştirmek için

Başlat düğmesine tıklayın, arama kutusuna "Windows Update" yazın ve ardından sonuç listesinde Windows Update'e tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Sol bölmede Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatın.
Kullanılabilir güncelleştirmeler varsa, her güncelleştirmeyle ilgili daha fazla bilgi görmek için bağlantıları tıklatın. Windows Update, güncelleştirmenin önemli, önerilen veya isteğe bağlı olup olmadığını size bildirir. Her güncelleştirme türünde sürücüler bulunabilir.
Yüklemek istediğiniz güncelleştirmeleri seçin sayfasında, aygıtınız için güncelleştirmelere bakın, yüklemek istediğiniz sürücünün onay kutusunu işaretleyin ve sonra Tamam'ı tıklatın.
Herhangi bir kullanılabilir sürücü güncelleştirmesi olmayabilir.
Windows Update sayfasında, Güncelleştirmeleri yükle'yi tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Windows Update, güncelleştirmelerin başarıyla yüklenip yüklenmediğini size bildirir.
Not

Bazı güncelleştirmeler bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı gerektirir. .







Sürücüyü indirip yüklemeniz için:

Windows cihazınız için sürücü bulamazsa ve cihazınız sürücü yazılımıyla birlikte gelmemişse, üreticinin Web sitesinde sürücü arayabilirsiniz. Sürücü güncellemeleri genellikle web sitelerinin destek bölümlerinde bulunur. Sürücüyü bulmak için cihazınızın üreticisini ve model adını veya numarasını bulun, sonra Bilgisayar Üreticilerinin İletişim Bilgileri Web sitesine gidin.
Üreticinizi bulduktan sonra, üreticinin web sitesine gidin ve aygıtınız için en son sürücüyü bulup indirin. Güncelleştirilmiş bir sürücü bulursanız, web sitesindeki yükleme yönergelerini izleyin. Sürücülerin çoğu kendiliğinden yüklenir, indirdikten sonra yüklemenin başlaması için dosyayı çift tıklatmanız yeterlidir; sürücü kendiliğinden bilgisayara yüklenir.
Bazı aygıtlarda kendinizin yüklemesi gereken sürücüler bulunur. Kendiliğinden yüklenmeyen bir sürücü indirirseniz, aşağıdaki adımları izleyin:
Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.


Başlat düğmesine tıklayıp arama kutusuna "aygıt yöneticisi" yazın ve Aygıt Yöneticisi'ne tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Donanım kategorileri listesinde, güncelleştirmek istediğiniz cihazı bulun ve sonra cihaz adını çift tıklatın.
Sürücü sekmesini ve Sürücüyü Güncelleştir'i tıklatın, sonra yönergeleri izleyin. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.





Windows Vista


Sürücüleri Windows Update kullanarak güncelleştirmek için


Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini , Tüm Programlar'a ve ardından Windows Update'e tıklayın. Sizden yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Sol bölmede Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatın.
Güncelleştirilmiş sürücülerin kullanılabilir olup olmadıklarını görmek için Kullanılabilir güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın. Windows Update bilgisayarınızda yüklü cihazlar için kullanılabilir güncelleştirilmiş sürücüleri listeler.
Güncellemeler varsa, yüklemek istediğiniz sürücüyü ve ardından Yükle öğesine tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Not

Bazı güncelleştirmeler bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı gerektirir.







Sürücüyü indirip yüklemeniz için:

Windows cihazınız için sürücü bulamazsa ve cihazınız sürücü yazılımıyla birlikte gelmemişse, üreticinin Web sitesinde sürücü arayabilirsiniz. Sürücü güncellemeleri genellikle web sitelerinin destek bölümlerinde bulunur. Sürücüyü bulmak için fare, klavye, dokunmatik yüzey veya diğer işaret cihazınızın üreticisini ve model adını veya numarasını bulun, sonra Bilgisayar Üreticilerinin İletişim Bilgileri web sitesine gidin.
Üreticinizi bulduktan sonra, üreticinin web sitesine gidin ve en son sürücüyü bulup indirin. Güncelleştirilmiş bir sürücü bulursanız, web sitesindeki yükleme yönergelerini izleyin. Sürücülerin çoğu kendiliğinden yüklenir, indirdikten sonra yüklemenin başlaması için dosyayı çift tıklatmanız yeterlidir; sürücü kendiliğinden bilgisayara yüklenir.
Bazı aygıtlarda kendinizin yüklemesi gereken sürücüler bulunur. Kendiliğinden yüklenmeyen bir sürücü indirirseniz, aşağıdaki adımları izleyin:
Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.


Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini , Tüm Programlar'a ve ardından Windows Update'e tıklayın. Sizden yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Aygıt Yöneticisi'nde güncelleştirmek istediğiniz aygıtı bulun ve ardından aygıt adını çift tıklatın.
Sürücü sekmesini ve Sürücüyü Güncelleştir'i tıklatın, sonra yönergeleri izleyin.





Windows XP

Üreticiyi bulduktan sonra, üreticinin web sitesine gidin ve aygıtınız için en son sürücüyü bulup indirin. Sürücü güncellemeleri genellikle web sitelerinin destek bölümlerinde bulunur. Güncelleştirilmiş bir sürücü bulursanız, web sitesindeki yükleme yönergelerini izleyin. Sürücülerin çoğu kendiliğinden yüklenir, indirdikten sonra yüklemenin başlaması için dosyayı çift tıklatmanız yeterlidir; sürücü kendiliğinden bilgisayara yüklenir.
Sürücülerle birlikte en son Windows güncelleştirmelerini yüklemek için

Windows Update Web sitesine gidin.
Özel'e dokunun veya tıklatın ve Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.
Sol bölmede Donanım ve İsteğe Bağlı öğesini tıklatın ve ardından bilgisayarınız için donanım sürücüsü güncelleştirmelerini seçin.
Güncelleştirmeleri incele ve yükle ve ardından Güncelleştirmeleri Yükle öğesini tıklatın.
Tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri de yüklemeniz gerekir.

Not

Bazı güncelleştirmeler bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı gerektirir.















Diğer seçenekler

Fare, dokunmatik yüzey ve klavye sorunlarını çözmeye yardımcı olan ek sorun giderme adımları mevcuttur. Bu bölüm, farklı aygıt türlerine özgü sorunları belirleyip çözmeye yardımcı olur.
Farenizle ilgili sorunları çözme

Fareyle ilgili en yaygın sorunlardan bazıları şunlardır:

Fare imleci kararsızca hareket ediyor
Fare imleci çok hızlı hareket ediyor
Fare düğmeleri beklenen şekilde yanıt vermiyor
Fare hareket ettirildiğinde imleç hareket etmiyor

Bu sorunların en yaygın nedenlerinden bazıları şunlardır:

Kir. Farenin altındaki algılayıcı yuvasının çevresinde kir veya birikinti olabilir. Farenin altındaki ve algılayıcı yuvasındaki kir veya birikintileri temizleyin. Fare topu kullanan daha eski bir fare için, fareyi fişten çıkarın, ters çevirin ve alt kapağı çevirip açın. Fare topunu çıkarıp temizleyin. Gerekirse, farenin içindeki tiftiği üflemek için basınçlı hava kullanabilirsiniz. Fare topunu ve kapağını yerine takın. Fareniz bir PS2 bağlantısı kullanıyorsa, fare sürücüsünü yeniden yüklemek için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
Yanlış ayarlar. İşaretçi hızı, tıklatma hızı gibi fare ayarlarını veya diğer ayarları yapmanız gerekebilir.

Windows XP ile fare ayarlarınızı değiştirmek için şu adımları izleyin:


Başlat, Denetim Masası, Yazıcılar ve Diğer Donanımlar ve ardından Fare seçeneklerini tıklatın.
Değiştirmek istediğiniz ayar türünün sekmesini tıklatın ve değişikliği yapın.



Uygun olmayan yüzey. Lazer fare kullanırken, yüzeyde fare hareketini algılamak için yeterli desen bulunmalıdır. Cam veya aynalı yüzey gibi bir yüzeyde, fare sensörü hareketi algılamak için yeterli desene sahip değildir, bu nedenle fare imleci hareket etmez (ya da imleç çok kararsız bir şekilde hareket edebilir).



Dokunmatik yüzeyinizle ilgili sorunları çözüme

Dokunmatik yüzeylerle ilgili en yaygın sorunlardan bazıları şunlardır:

Dokunmatik yüzey çalışmaya başlayıp durur ya da hiç çalışmaz.
Dokunmatik yüzey çok hassastır veya imleci çok hızlı hareket ettirir.
İmleç bazen belgede ya da masaüstünde başka bir noktaya atlar.

Bu sorunların en yaygın nedenlerinden bazıları şunlardır:

Dokunmatik yüzey etkinleştirilmiş veya devre dışı bırakılmıştır. dokunmatik yüzey yanlışlıkla etkinleştirilmiş veya devre dışı bırakılmış olabilir. dokunmatik yüzey klavye kısayolu (klavyedeki tuş bileşimleri) kullanılarak, Aygıt Yöneticisi ile veya Denetim Masası'ndaki dokunmatik yüzey ayarları kullanılarak, birkaç yoldan etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.
Dokunmatik yüzey ayarları yanlış yapılmış olabilir. Birçok dokunmatik yüzeyin düzenlenebilir ayarları vardır ve bu ayarlar yanlış yapılırsa dokunmatik yüzey yanlış şekilde çalışabilir.
Not

Birçok üretici, dokunmatik yüzeyi etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için bir klavye kısayolu eklemiştir. Bazı bilgisayar üreticileri, dokunmatik yüzey üzerinde belirli dokunma hareketleri yaparak dokunmatik yüzeyi etkinleştirmenize veya devre dışı bırakmanıza imkan tanıyan çok noktalı dokunma işlevselliğini de dahil eder.




Dokunmatik yüzey duyarlılığı çok yüksek ayarlanmıştır. dokunmatik yüzeyde duyarlılık yüksek olarak ayarlanırsa, hafif bir dokunuş imlecin ekranda başka bir konuma rastgele atlamasına neden olabilir. Bu sorunu çözmek için, dokunmatik yüzey ayarlarını kullanarak dokunmatik yüzeyin duyarlılık ayarını azaltın.

Bu sorunları düzeltmek için dokunmatik yüzeyi etkinleştirin veya devre dışı bırakın ya da bu ayarları yapın. Bunu yapmak için Windows sürümünüze yönelik adımları izleyin:

Windows 7 ve Windows Vista

Başlat düğmesini , Denetim Masası, Donanım ve Ses ve ardından Fare seçeneğini tıklatın.
Dokunmatik Yüzey sekmesini tıklatın ve ardından ayarları yapın. Bazı bilgisayarlarda dokunmatik yüzey ayarları Düğmelersekmesinde bulunabilir.

Not

Bir Dokunmatik Yüzey sekmesi görmezseniz ve dokunmatik yüzey ayarları Düğmeler sekmesinde yoksa, dokunmatik yüzeyin ayarlarına nasıl erişeceğinizi öğrenmek için bilgisayarla birlikte gelen belgelere bakın veya üreticinin Web sitesini ziyaret edin.






Windows XP

Başlat, Denetim Masası, Yazıcılar ve Diğer Donanımlar ve ardından Fare seçeneklerini tıklatın.
Dokunmatik Yüzey sekmesini tıklatın ve ardından ayarları yapın. Bazı bilgisayarlarda dokunmatik yüzey ayarları Düğmelersekmesinde bulunabilir.
Not

Bir Dokunmatik Yüzey sekmesi görmezseniz ve dokunmatik yüzey ayarları Düğmeler sekmesinde yoksa, dokunmatik yüzeyin ayarlarına nasıl erişeceğinizi öğrenmek için bilgisayarla birlikte gelen belgelere bakın veya üreticinin Web sitesini ziyaret edin.








Klavyenizle ilgili sorunları çözme

Klavyeniz düzgün çalışmıyorsa, aygıtınız kirli veya arızalı olabilir, gevşek bir bağlantı olabilir ya da en son sürücüler yüklü değildir. Klavyeyle ilgili en yaygın sorunlardan bazıları şunlardır:

Bir tuşa basıldığında birden çok karakter yazılıyor.
Bazı tuşlara basıldığında karakter yazılmıyor.
Bir tuşa bastığınızda klavye yanıt vermiyor.
Klavye yanlış karakterler yazıyor.

Bu sorunların en yaygın nedenlerinden bazıları şunlardır:

Kir. Klavyenin tuşları arasındaki toz, yabancı madde veya sıvı dökülmeleri, tuşların yapışmasına ya da hiç çalışmamasına neden olabilir. Basınçlı hava üflenmesi, tuşlar arasındaki kir ve birikintileri kaldırmaya yardımcı olabilir. Sıvı dökülmelerini çözmek daha zor olabilir ve klavyenin değiştirilmesi gerekebilir.
Yanlış kablo bağlantıları. PS2 fare ve klavye bağlantıları kullanan eski bilgisayarlarda, kabloların doğru PS2 bağlantı noktasına bağlandığından emin olun. Kabloları değiştirmeniz gerekirse, bunu yapmadan önce bilgisayarı kapatın ve ardından bilgisayarı yeniden başlatarak sürücüleri yükleyin.

Windows XP ile klavye düzeninizi değiştirmek için şu adımları izleyin:

Başlat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın.
Tarih, Saat, Dil ve Bölge Seçenekleri öğesini tıklatın.
Başka diller ekle öğesini tıklatın.
Diller sekmesini ve sonra Ayrıntılar'ı tıklatın.
Ayarlar sekmesini ve ardından Ekle'yi tıklatın.
Giriş dili listesini tıklatın ve ardından tercih ettiğiniz dili ve diyalekti seçin. Standart klavye düzenini değiştirmek isterseniz, Klavye düzeni/IME listesini tıklatın, yeni bir klavye düzeni seçin ve ardından Tamam'ı tıklatın.
Ayarlar sekmesinde Varsayılan giriş dili listesini tıklatın ve en sık kullanacağınız dili seçin. Varsayılan olarak seçtiğiniz dil, bilgisayarınızı ilk kez başlattığınızda gösterilir.
Başka diller eklemek için adım 5'e geri dönün veya dil eklemeyi tamamladıysanız Tamam'ı tıklatın.





Ek sorun giderme adımları

Aygıtınızla sorun yaşamaya devam ediyorsanız, şu adımları da deneyebilirsiniz:

Çakışan aygıtları geçici olarak çıkarın

Bilgisayara bağlı başka USB aygıtlarınız varsa, fare ve klavye dışındaki tüm aygıtları geçici olarak çıkarın ve ardından bunun sorunu çözüp çözmediğini denetleyin.
Sorun çözülürse, aygıtları tek tek geri takın ve soruna bu aygıtın neden olup olmadığını belirlemek için sınayın.
Soruna neden olan aygıtı bulana kadar aygıtları tek tek bağlamaya devam edin.



Çakışan aygıtın yazılımını kaldırın (Windows 7 ve Windows Vista)

Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı ve ardından Programlar ve Özellikler'i tıklatın.
Çakışmaya neden olabilecek yazılımları bulup kaldırın.




Başlat, Denetim Masası ve ardından Program Ekle veya Kaldır öğesini tıklatın.
Çakışmaya neden olabilecek yazılımları bulup kaldırın.



Bilgisayarınızı yeniden başlatın
Çakışan aygıtın yazılımını kaldırın (Windows XP)

Yeni bir aygıt ya da başka donanım yüklediyseniz, tüm yazılımların ve sürücülerin yükleme işlemini tamamladığından emin olmak üzere bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra aygıtı sorunlara karşı sınayın.
Entrance bu mesaja teşekkür etti





Ben yazdıkLarımdan; Siz anladıkLarınızdan sorumLusunuz..
 Vesaire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
dokunmatik, fare, klavye, sorunları, windowsta, yüzey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows 10: Yeni Nesil Windows’un Tüm Özellikleri Vesaire Windows 0 28 Ağustos 2016 23:03
Google Klavye ile Tek Elle Yazın Vesaire Uygulama Tanıtımı 0 09 Mayıs 2016 17:41
Klavye Botu Toprak mIRC/Socket Botlar 0 04 Mart 2016 22:26
ConferenceRoom 2.1 Windows Goemon ConferenceRoom 0 12 Şubat 2015 10:53
mIRC Scripting Sorunları Kuralları Toprak mIRC Scripting Sorunları 0 26 Ocak 2015 00:41

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.