lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Web Tabanlı Uygulamalar Wordpress WP Eklentileri


Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2015, 10:42   #1
 
Return - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Ocak 2015
Mesajlar: 109
WEB Sitesi: *
IRC Sunucusu: *
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 14
Standart 15 En iyi Wordpress Yorum Eklentisi - Çok Faydalı!

Bu eklentiler sayesinde;
Daha fazla yorum alacaksınız,
Spamları daha iyi engelleyeceksiniz,
Google Aramalarında öne çıkacaksınız...

Tüm eklentileri incelemenizi tavsiye ederim.
# Anti-Spam Yorum Eklentileri
En önemli olanlarla başlayalım, spam yorumları engelleyebileceğiniz en iyi eklentilere bakalım;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Wordpress'in varsayılan spam yorumları engelleme eklentisidir. Yorumların spam olup olmadığını Akismet Web Teknolojisini kullanarak belirlemektedir. Ücretsizdir. Kullanmak için WordPress.com hesabı alarak bir Akismet API anahtarı almanız gereklidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu ücretsiz WordPress yorum eklentisi, şikayet olarak giden spam e-postaları ve kullanıcılar tarafından istenmeyen olarak işaretlenen yorumları veritabanında barındırır ve yorumları bu şekilde engeller. Akismet'in önemli bir alternatifidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - WordPress yorum formu, giriş formu, kayıt formu veya her üç forumada Captcha ekler. Siz bu forumlardan hangilerine Captcha doğrulama kodunun ekleneceğini seçebilirsiniz. İstediğiniz gibi özelleştirebilmenizin yanında sesli sınamayıda ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.


# Yorumlara Teşvik Edin Eklentileri - Aldığın yorumlar yeterli değil mi?
Okuyucularınızı yorum yazmaya teşvik edebilecek eklentiler.

[BEST] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sitenize yorum yazacak her ziyaretçinin yazdığı yorumunun sonunda kendi sitesinde yazdığı son yazı çıksa nasıl olur? Süper olur. Bundan iyi yorum teşviki olamaz. Dilerseniz bağlantıları nofollow olarak ayarlayabilirsiniz. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tüm yorum özellikleri için nofollow seçeneklerini devredışı bırakır. Böylece yorum yazanlar için geri bağlantı alabilmeyi sağlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Üstteki eklenti gibi Dofollow özelliği sağlar. Bunun dışında belirli yorum sayısına ulaşan kullanıcılar için dofollow ve nofollow özelliklerini kullanabilmenize olanak sağlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu eklentiyle yorum yazarlarını en çok yorum yapanlara göre listeleyebilirsiniz. Bu yorumcuları sidebarınızda kolayca gösterebilir ve blog adresi gibi özelliklerin görüntülenmesini panelinizden ayarlayabilirsiniz.

# Yorum Şekillendirici Eklentiler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] – Ücretsiz sunulan bu eklentiyle yorum forumunuzu şekillendirebilirsiniz. Mevcut WP tema ile kolayca çalıştırabilirsiniz. Yorumların arkaplan rengi gibi değişiklikler yapabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ücretsiz eklentilerden birisidir. Alıntı Yapılan yorumlar için Cevaplama ve diğer özellik ayarları sunar.

# Yorum Yönetim Eklentileri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çoğu zaman blogunuza gelen yorumlar şahısların kendi sitelerine trafik çekme amacıyla yapılabiliyor. "Teşekkürler, Güzel Paylaşım" gibi kısa yazılar yazıp sözde yorum yaparlar. İşte bu eklentiyle buna dur diyebilirsiniz. Yorumların en az kaç karakterde yazılacağını ayarlayabilirsiniz. Eğer ayarlama yaptığınız karakter sayısından az karakterde yorum yapılırsa yorum yazan kişi bir uyarı yazısıyla biraz daha kelime yazması için teşvik edilecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yorum yazarları için kara liste hazırlaya bilirsiniz. Böylece yorum yazan yasaklıysa eklenti sayesinde otomatik bir uyarı alacaktır. Bu arada kişisel e-posta dışında @xxx.com, @hotmail.com gibi e-posta uzantılarınında engellenmesini sağlayabilirsiniz.

# Sosyal Medya Yorum Eklentileri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ücretsiz bu eklentiyle twitterda paylaşıtığınız yazılara eğer twitter'dan cevap gelirse otomatik veya onaylama koşuluyla alınan cevaplar yorum olarak sitenize eklenecektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Facebook'ta oturum açmış kullanıcıların yazılarınıza kolayca yorum gönderebilmesini sağlar. Ayrıca bu eklenti özelliğiyle herhangi bir yorumu engelleyebilirsinizde.

# Yorum Puanlama & Oylama Eklentileri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yapılan yorumların puanlamasını/oylanmasını sağlayabileceğiniz bir eklentidir. Her yorumun altında beliren yıldızlarla okuyucularınız yorumlar üzerinde puanlama yapabilirler.

Buraya dikkat ! Aramalarda ilgi çekici olun.***

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu eklenti ile wordpress sitelerinizde içerikleriniz için oylama sunabilirsiniz. Google aramalarıyla uyumlu çalışan bu eklenti sayesinde aşağıdaki görüntülerde olduğu gibi aramalar içinde sıyrılıp daha ilgi çekici olabilirsiniz.

-
Yazı kaynağı WMAraci.com'dur.
 Return isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
cok, eklentisi, faydalı, iyi, wordpress, yorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap Painfully Forum Oyunları 16 21 Şubat 2019 12:51
WordPress İki Faktörlü Doğrulama Eklentisi – Two-Factor Authentication (Google Authen Nefret WP Eklentileri 0 27 Nisan 2016 21:12
WordPress EMOJI’ler ile İçeriğe Reaksiyon Gösterme Eklentisi – DW Reactions Nefret WP Eklentileri 0 27 Nisan 2016 21:10
Wordpress Yorum Botu Anti WP Eklentileri 0 07 Kasım 2015 18:00
Wordpress Canlı Maç Sonuçları Eklentisi Code WP Eklentileri 0 23 Eylül 2015 20:09

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.