lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Gündemdeki Konular - Haberler Gündem


Yeni Konu  

 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24 Ağustos 2015, 21:21   #1
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...
Nyks
 
Nyks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2015
Bulunduğu yer: şehr-i ankara ..
Mesajlar: 242
WEB Sitesi: www.Hobichat.net
IRC Sunucusu: irc.Hobichat.net
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 35
Post Metina bölgesinde 30 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı'ndan bır son dakika açıklaması geldi. TSK'nın Metina bölgesine düzenlediği hava harekatında 30 PKK'lı terörist öldürüldüğü açıklandı. Bölgeden gelen son dakika haberlerini anında aktaracağız

Hava harekatında PKK'lı teröristler tarafından barınma alanı ve malzeme deposu olarak kullanılan ve Oro köyü 1250 metre güneydoğusunda yer alan mağaranın isabet aldı. Yaklaşık 30 PKK'lı terörist öldü, 25'i ise ağır şekilde yaralandı. Yaralan teröristlerin 4 pick-up ile başka bir bölgeye taşındığı tespit edildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre; Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 21 Ağustos 2015 tarihinde Irak kuzeyinde bulunan Metina Barınma Alanına hava harekâtı icra edildi. Bu harekat neticesinde; PKK'lı teröristler tarafından barınma alanı ve malzeme deposu olarak kullanılan ve Oro köyü 1250 metre güneydoğusunda yer alan mağara isabet alındı. Yaklaşık 30 PKK'lı terörist öldürüldü, 25'i ise ağır yaralandı. Yaralanan teröristler 4 pick-up ile başka bir bölgeye taşındı. Ayrıcı malzemeliklerinde bulunan çok yüklü miktardaki mühimmatların patladığı ve bu patlamalara bağlı olarak bölgede malzemelik dışında açık alanda kullandıkları çok sayıda aracın da tahrip olduğu öğrenildi. PKK'lı teröristler son zamanlarda sözde üniformaları yerine sivil elbiseli ve silahlı olarak faaliyetlerini sürdürdükleri ileri sürüldü.

ŞEMDİNLİ'DEN KAHREDEN HABER!

Alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Tekeli köyü yakınlarında, terör örgütü PKK mensuplarınca menfeze yerleştirilen yüklü miktarda patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, 2 asker şehit düştü, 5 asker yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ŞEHİTLERDEN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Şehit düşen askerlerden birinin Kahramanmaraş Andırın nüfusuna kayıtlı sözleşmeli er Ahmet Bıçakçı olduğu öğrenildi. Bıçakçı’nın bekar olduğu ve ailesinin Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi.

GENELKURMAY'DAN ŞEHİT AÇIKLAMASI

24 Ağustos 2015 tarihinde saat 07.10 sularında Hakkari/Şemdinli Tekeli köyü bölgesinde bulunan unsurlarımızın yol kontrolü esnasında Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır.

Patlama sonucunda Kahraman iki silah arkadaşımız şehit olmuş ve Kahraman beş silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar derhal helikopterle hastaneye sevk edilmişlerdir.

Bölgeye taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş; teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla muhtemel kaçış istikametleri ateş altına alınmış olup, bölgede operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.






 Nyks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu  

Etiketler
bölgesinde, metina, terörist, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şırnak'ta PKK'nın kadın sorumlusu öldürüldü IF-Haber Gündem 0 23 Mart 2016 11:47
Şırnak'ta PKK'nın kadın lideri öldürüldü iddiası IF-Haber Gündem 0 23 Mart 2016 09:23
Şırnak’ta 4 PKK’lı öldürüldü, 9 PKK’lı sağ ele geçirildi IF-Haber Gündem 0 22 Mart 2016 22:09

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.