lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Webmaster Web Site Tanıtımları


Yeni Konu  

 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 Ekim 2016, 11:59   #1
 
jokerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 7
WEB Sitesi: dsa
IRC Sunucusu: asd
İlgi Alanı:
Alınan Beğeni: 0
Standart Bosch Servis, Acil Bosch Servisi

En yaygın servis ağı ile siz müşterilerine hizmet vermenin haklı gururunu yaşayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], oluşturduğu çağrı merkezi sayesinde İstanbulun tüm ilçelerine Aynı Gün Servis imkanı sağlamaktadır.

Düzenli olarak eğitimlere tabii tutulan teknik servis ekipleri sizlerin memnuniyeti için çalışmaktadır. Bosch, sunduğu servis hizmetine 1 yıl garanti vermektedir. Cihazlarınızın yerinde onarılması için tüm bölge ekiplerinin araçları tam donanımlı ve eksiksizlerdir. Orjinal yedek parçalar kullanıldığından cihazlar ilk gün ki gibi sağlıklı olarak onarılmaktadır.

Bosch, kendini beyaz eşya anlamında kanıtlamış bir marka olarak tüm Türkiye'de adını duyuran bir firmadır. Bosch ürünlerinin kalitesi, kullanışlılığı ve sağlamlığı açısından da güvenilir bir markadır. Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır ve kurutma makineleri, bulaşık makineleri, ocak ve fırınlar, elektrikli süpürge, klima, kombi, küçük ev aletleri gibi çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız, ürünlerinin kullanımlarında ve arızalarında sizlere yardımcı olabilmek amacıyla, ülkemiz genelinde geniş bir servis ağına sahiptir. Bu servis ağından yeni aldığınız ya da kullandığınız ürünlerinizin montajı, bakımı, tamiri ve her türlü ihtiyacı ile ilgili olarak, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] garantisi ile dilediğiniz her an yararlanabilirsiniz.
Türkiye'nin farklı bölgelerinde çok sayıda servis imkânına sahip olan markamız, %100 garantili servis imkânı ile hizmetinizdedir. Çok geniş bir ağa sahip olan servislerimiz, 7/24 hizmet vererek sizlerin memnuniyeti için çalışmaktadır. Ürünlerimiz 1 yıl garantili olup, 1 yıl içinde herhangi bir arıza halinde onarım hizmetleri ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Bosch Servis oluşturduğu çağrı merkezleri sayesinde istediğiniz zaman servis hizmetlerine ulaşma imkânı sunmaktadır. Bu çağrı merkezleri sayesinde size en yakın olan servisimize ulaşabilir, günün hangi saati olursa olsun, teknik servis elemanlarımız tarafından ihtiyacınız olan hizmeti aynı gün içinde alabilirsiniz. Bu hizmetlerimizden en verimli şekilde faydalanabilmek için çağrı merkezlerimize kaydınızı yaptırmanız yeterli olacaktır. Kaydınız alındıktan sonra size en yakın yerde bulunan servisimiz adresinize ulaşılarak, teknik elemanlarımız tarafından ihtiyacınız olan hizmet verilmektedir. Çağrı merkezimizde oluşturulan sistem ile aynı ilin tüm ilçelerinde aynı anda servis imkânı sağlanabilmektedir.
Görevli teknik elemanları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i olarak düzenli bir şekilde eğitimden geçirmekteyiz. Bu da ürünlerinizin güvenli bir şekilde montajı ve tamiri açısından önemlidir. Ülke genelinde çalışan tüm ekiplerin kullandıkları araçlar eksiksiz ve tam donanımlıdır. Ürünlerinizin arızalarında değiştirilen parçalar orijinal olduğundan dolayı, servis hizmetlerimiz sonrasında da ürününüzü, güvenli ve sağlam bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
 jokerboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu  

Etiketler
acil, bosch, servis, servisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Proxy Servisi xqw IRC Ekstra 8 04 Nisan 2018 01:06
Fan Coil Bakım Servisi hata Web Site Tanıtımları 0 04 Şubat 2017 02:17
Acil kredi verenler Superisi Web Site Tanıtımları 0 28 Ekim 2016 10:27
Acil satilik domainler. Erroneous Domain Satış 0 26 Şubat 2016 06:40
Script Acil yardim... Che mIRC Scripting Sorunları 0 26 Ocak 2016 13:44

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.