lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Genel Burçlar ve Fallar


Like Tree1Teşekkürler;
  • 1 Post By miSaL

Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2019, 17:32   #1
 
miSaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Şubat 2019
Mesajlar: 205
WEB Sitesi: Www.lookjapan.com
IRC Sunucusu: İrc.sohbetciyiz.net
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 48
Standart 17 Şubat Günlük Burç Yorumları

17 Şubat 2019 Günlük Burç Yorumları

Sabah saatlerinde içsel huzursuzluk duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Gün boyunca sağduyumuzu kaybetmemeye gayret edelim. Yüksek öz güven, egonun öne çıkması söz konusu olabilir.



Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç; somut değerlerini, yaratıcılık ve beceri gerektiren işlerine kanalize ederek güzel ve başarılı işler ortaya koyabilirsin. İç huzur ve dengeni sağlamaya çalışırken, çevresel koşulların ya da ailevi konuların baskısı üzerinde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularda endişelerin artabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Boğa; kişisel ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim, seyahat ile ilgili alanlarda harcamaların artabilir ve bundan huzursuzluk duyabilirsin. Yakın arkadaşlarınla sanatsal bir faaliyete katılabilir, hayal gücünü ve sanatsal yeteneğini kullanırken kendine yeni bir maddi kaynak sağlayabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili İkizler; bugün bir tarafın daha tutkulu ve hırslı olsa da diğer tarafın şefkat ve anlayış bekleyebilir. Maddi konularda ya da ikili ilişkilerinde olayları büyüten enerjin en çok seni üzüp, krize sokabilir. Ekonomik konularında ortak kararlar alarak üzerindeki yetersizlik duygusundan kurtulabilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yengeç; hislerin, iç sesin ve sezgilerinle yaptığın işlerde beklediğin başarıya ulaşabilir, sosyal konumun ve kazançlarının da bu durumdan olumlu etkilendiğini görebilirsin. Ancak bugün karşındaki insanlarla uyumlu olmakta zorlanabilir, dış etkilerin getirdiği baskıyı üzerinde hissedebilirsin. Artan sorumlulukların kendini yetersiz hissetmene neden olabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Aslan; bugün etrafında gelişebilecek olaylara tarafsız bakman, kontrolün dışında gelişen durumlara karşı baskı hissetmeni engelleyebilir. Hizmet aldığın veya verdiğin insanlara karşı iletişiminin sabit ve ısrarcı olmamasına özen göstermende fayda var. Görsel yaratıcılığın kariyerinde yeni bir alan oluşturabilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Başak; hayal gücünü ve vizyonunu kullanarak hareket etmen bugün sana iyi gelebilir. Liderlik yapacağın alanda rekabet gerektiren bir takım durumlarla karşılaşabilir, karşındakinin bakış açısını bilmene rağmen tecrübene güvenerek geri adım atmayabilirsin. Akşamüzeri sakin ve sağduyulu olmaya çalışmanda yarar var.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Terazi; ailene veya kariyerine ait konularda karar vermen gereken bir süreçteysen; acele etmemeli, mevcut durumunu koruyarak, problemin olumlu ve olumsuz yönlerini etraflıca değerlendirmelisin. Özel ilişkine verdiğin değer ve önemi bu aralar sevdiğin insandan da yoğun olarak bekleyebilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Akrep; zihinsel faaliyetlerde ve romantik konularda aktif olduğun bir gün olabilir. Geleceğine dair daha yenilikçi planlar yapabilir, gündem konularına yaratıcı ve sezgisel çözümler bulabilir, ilham gerektiren sanatsal projelerini daha somut hale getirebilirsin. Akşam saatlerinde ilişkilerde temkinli olman gerekebilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yay; gerek mali konularda, gerekse duygusal paylaşımlarında gergin bir hafta geçirmiş, yaşamış olabileceğin fikir çatışmaları nedeniyle ruhen gerginlik yaşamış olabilirsin. Endişe ve baskı hissettiğin alanlarda; kendini sana gerçekten değer veren insanların yanında bulabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Oğlak; özellikle ilişkiler konusunda ani ve beklenmedik gelişmeler, tartışma boyutuna ulaşabilir. Ortak bir sonuca ulaşmakta zorlanabilir, uzlaşmaktan kaçınabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutarak üzerinde baskı oluşturabilecek enerjilerden uzak durabilirsin. Kendini rahatlatmak için yapabileceğin harcamalara da dikkat etmende fayda var.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Kova; uzun zamandır edindiğin bilgi, beceri ve yetenekleri karşındaki insanlara aktarıp, onları etkileyerek ve duygularını da sanatsal bir dille ifade ederek takdir toplayabilirsin. Akşamüzeri birlikte olmaktan keyif aldığın dostlarınla bir arada olabilirsin. Ancak ufak tefek ev kazaları kısa süreli keyfini kaçırabilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Balık; geleceğe yönelik endişelerinin ve maddi konularının gün yüzüne çıkmasından hoşlanmadığın ve gizli kalmasını istediğin bir gün olabilir. Bu aralar ilham ve yaratıcılık gerektiren alanlarda kendinden söz ettirmen ve kazanç elde etmen mümkün. Ancak aşk ilişkilerinde hala çekimser davranıyor olabilirsin.
pCkOpAt bu mesaja teşekkür etti





Never look back...
 miSaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
günlük burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
21 Şubat Günlük Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 21 Şubat 2019 03:21
19 Şubat Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 19 Şubat 2019 16:50
16 Şubat Günlük Burç YorumLarı miSaL Burçlar ve Fallar 0 16 Şubat 2019 16:34
26 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 26 Ağustos 2015 22:18
22 Ağustos Günlük Burç Yorumları Violence Burçlar ve Fallar 0 22 Ağustos 2015 21:36

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.