lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Genel Burçlar ve Fallar


Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2019, 03:21   #1
 
miSaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Şubat 2019
Mesajlar: 205
WEB Sitesi: Www.lookjapan.com
IRC Sunucusu: İrc.sohbetciyiz.net
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 48
Standart 21 Şubat Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; bugün Ay’ın bulunduğu konum nedeniyle ertelemiş olduğun işlerini toparlayabilir, evinde ya da ofisinde toparlanması gereken alanları düzenleyebilirsin. Sabah saatlerinde üstlerinle olan iletişiminde desteklenmen mümkün. Günün ilerleyen saatlerinde gelişmeler kontrolünde olmasa da uyumlu tavrını devam ettireceksin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; ayrı bakış açısına sahip insanlara iş birliği içinde olabilir, iletişimini güçlendirebilirsin. Keyif aldığın işlerle vakit geçirebilir, sanatsal alanlarda becerini gösterebilirsin. Öğleden sonra günlük işlerini yetiştirme çabasına girebilir, yorulmuş olsan da birçok işini tamamlayabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; evine, ailene ve işine dair konular günün ilk bölümünde uğraş verdiğin, zorlandığın alanlar olabilir. Gün içindeki uğraşlarının dengeli olmasını ve sana huzur vermesini arzu edebilirsin. Empati kurmakta zorlanmayacağın, becerilerinin takdir görmesini bekleyeceğin bir gündesin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; bir takım işlerini organize etmekten ve yakınlarının hesap kitap işlerinden oldukça yorulmuş olabilir, günün ikinci yarısını kendine ayırmak isteyebilirsin. Güvende ve huzur bulduğun evinde keyifli zaman geçirebilirsin. Seni rahatlatacak ve gevşetecek müzikler dinleyebilir, ruhunu besleyebilirsin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; son birkaç gündür organize etmen gereken finansal konularının ardından, çevrendeki dostlarınla birlikte olmak ve fikir alışverişlerinde bulunmak sana iyi gelebilir. Uzun zamandır planladığın fakat bir türlü fırsat bulamadığın kısa bir tatile aniden gitme kararı verebilirsin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; gündemin hem sağlığın, hem de finansal konuların olabilir. Bu ara ekip çalışmalarına katılman, iş birliklerine yatkın olman, yaşça büyük insanlardan fikir alıp deneyimlerinden faydalanman lehine olabilir. Yaratıcılığını ve hayal gücünü kullanarak yeni planlar üretip, deneyimler edinebilecek dönemdesin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; kazançlarınla ilgili bir takım değerlendirmeler yapmak durumunda kalabilirsin. Gereksiz karamsarlığın, finansal durumunla ilgili endişelere kapılmana yol açabilir. Ay’ın burcuna geçmesiyle birlikte, motivasyonun ve düşüncelerin değişerek daha olumlu olabilir. İhtiyaçlarını tespit edip, planlar yapabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; ilişkilerini yeniden gözden geçirmen, daha uyumlu olmanın yollarını araman ve objektif olman gereken günlerde olabilirsin. İçine girebileceğin mücadeleleri dikkatli seçmen gerekebilir. Önümüzdeki birkaç gün, olayları kontrol etmek yerine akışta kalmanın ve ruhsal çalışma yapmanın faydalarını görebilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; son birkaç gün içerisinde bulunduğun ortamda veya arkadaşlarınla yaşanan gerilim, bugün yerini daha uzlaşmacı bir tavır almaya bırakabilir. Günü daha hareketli kılacak sosyal ve sanatsal ortamlarda bulunabilir, sohbetlerinden keyif aldığın insanlarla uzun uzun koşuşmalar yapabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; göz önünde olacağın ve diplomasi yeteneğini kullanabileceğin bir girişim içersindeyken, işlerin istediğin gibi ilerlememesi, beklentinin düşmesine ve bazı konularda da taviz vermeni gerektirebilir. Ticari içerikli konular bu ara seni meşgul ederken, menfaatlerini gözeteceksin, ancak adil olmayı da ihmal etmemelisin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; güne vergi, sigorta, kredi gibi işlerle uğraşarak başlaman gerekebilir. Hızla ilerlemek istediğin konularda sonuç almakta zorlanabilirsin, girişimlerin de askıda kalabilir. İçten içe duyduğun huzursuzluğu gidermek için ruhsal çalışmalar yapman yerinde olabilir. Kendine fazla yüklenmeden duygusal dengende uyumu yakalayabilirsin.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; grup içi faaliyetlerde veya duygusal paylaşımlarda dengeleri sağlamak, biraz daha özverili ve fedakâr olmak sana düşebilir. Verebileceğin tavizler seni rahatsız edebilir ama yine de gelişmeleri beklemeyi tercih edebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde gündemin değişirken finansal konulara odaklanabilirsin.





Never look back...
 miSaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
21 şubat günlük burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
19 Şubat Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 19 Şubat 2019 16:50
17 Şubat Günlük Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 17 Şubat 2019 17:32
16 Şubat Günlük Burç YorumLarı miSaL Burçlar ve Fallar 0 16 Şubat 2019 16:34
26 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 26 Ağustos 2015 22:18
22 Ağustos Günlük Burç Yorumları Violence Burçlar ve Fallar 0 22 Ağustos 2015 21:36

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.