lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu!   buy vps


  lookjapan.COM - IRC ve mIRC dünyasının forumu! IF - Genel ve Eğlence Kategorisi Genel Burçlar ve Fallar


Like Tree1Teşekkürler;
  • 1 Post By miSaL

Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2019, 16:50   #1
 
miSaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Şubat 2019
Mesajlar: 205
WEB Sitesi: Www.lookjapan.com
IRC Sunucusu: İrc.sohbetciyiz.net
İlgi Alanı: Yok
Alınan Beğeni: 48
Standart 19 Şubat Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; günün genelinde partnerinin ya da çevrende bulunan sevdiklerinin duygusal değişimlerinden etkilenebilir, konsantre olmakta zorlanabilirsin. Akşamüzeri oluşacak Başak burcu dolunayıyla; çalışma koşullarında değişim, detay gerektiren işler, yaratıcılık ve duyarlılık gerektiren konular hayatında önem kazanabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; ailenle ilgili konulara bir süreliğine ara verip, romantik konulara yönelebilirsin. Dolunay; yaratıcılık ve sanatsal konularda birçok fırsat alanı yaratırken, hobilerine ağırlık vermen ve bu alanların sorumluluğunu alıp disiplinli çalışmalar içerisine bulunman mümkün olabilir. Duygusal kararlarını aceleye getirmemelisin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; sorumluluğunu üstlendiğin işleri kendine özgü yöntemlerin ve yaratıcılığınla çözümlemen mümkün. Gelişigüzel çalışmalardan ziyade titiz ve derin araştırmalara girebilir, geçmişte sürüncemede kalmış konuları netleştirebilirsin. Kariyer hedeflerine giden yolda yardım alabilir, hayallerini yapılandırabilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; duygusallığın yakınlarının içinde bulunduğu maddi ve manevi konularına dâhil olmana yol açabilir. Daha önceden başlatmış olduğun iletişim ve ticarete dayalı konularına hız verip, somutlaştırabilirsin. Bir takım yazılı ve sözlü anlaşmaların realitesini de sorgulayabilmelisin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; çevrendekileri ikna etmek için söylediğin söylemler, bir rekabet ortamı oluşturarak maddi bir boyuta taşınabilir. Dolunay; becerikli olduğun alanlarda yetenek ve yaratıcılığını kullanmana imkân verirken, uzun zamandır emek verdiğin çalışmanın maddi getirisinden uzun vadeli faydalanabilirsin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; akşamüzeri burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, Şubat ayının ilk günlerinde aldığın karar ve başlangıçları destekleyebilir. Plan ve projelerini daha sağlam temeller üzerine kurabilir ve hayatına yön verebilirsin. Romantik ilişkin ve maddi gelirlerin tatmin edici olmaya başlayabilir. Fiziksel ve ruhsal yeniliklere açık bir dönemdesin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; sosyal çevrenin etkisinde kalarak hassaslaşabilir, enerjinin içe dönmesiyle kendi kendine stres yaşatabilirsin. Bilinçaltını ve sağlığını etkileyecek olan Dolunay; bazı sağlık sorunlarının olabileceğini vurgulamakta. Gizli saklı işler ve bilgin dâhilinde olmayan konular için uyanık olmakta yarar var.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde çevrendeki insanlara karşı inisiyatifli olmakta zorlanabilir, bir memnuniyetsizlik duygusu içerisinde olabilirsin. Hedef ve dostluklar evinde oluşan Dolunay; özel ilişkini daha hareketli ve hoşgörülü kılabilir. Hedef ve hayallerine ulaşabilir evrenin desteğini de yanında hissedebilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; Şubat ayının başlarında kariyer alanında yapmış olabileceğin girişimin sonucunu alabilirsin. Bugün toplum içerisinde çok da rahat edemeyebilir, adeta havadan nem kapabilirsin. Dolunay; kariyer alnında ve aile hayatındaki dengelerin ince bir çizgide olabileceğini vurgularken, empati kurarak hoşgörülü olman için seni uyarıyor.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; önümüzdeki birkaç gün, yaratıcı çalışmaların, sosyal medya paylaşımların, reklam ve promosyon çalışmalarında ve eğitim verdiğin alanlarda takdir toplayıp, fark edilmen mümkün. Başak burcunda oluşacak olan Dolunay; hukuki meselelerinde, uzaklarla olan yazılı ve sözlü iletişiminde seni ve ileriyi gören görüş ve fikirlerini destekliyor.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; bugün iç güdülerine yenik düşebilir, mantığının onaylamadığı kararlar alabilir, ardından pişmanlık duyabilirsin. Ortak kaynaklar evinde oluşacak olan Dolunay; alacaklarını toparlamanda, borçlarını ödemende ve yapılandırmanda, ruhsal ve manevi içerikli bir seyahat planında yardımcı olabilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün burcuna geçen Güneş ve karşıt burcunda oluşacak Dolunay; önümüzdeki süreçte hayat dinamiklerine destek olup, fırsatlar getirebilir. Hayalini kurduğun hedefe ve statüye ulaşabilir, iş ortaklıklarından kazançlı çıkabilir, partnerinle arandaki dengeyi sağlayabilirsin.
pCkOpAt bu mesaja teşekkür etti





Never look back...
 miSaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
burç yorumları 19 şubat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
21 Şubat Günlük Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 21 Şubat 2019 03:21
17 Şubat Günlük Burç Yorumları miSaL Burçlar ve Fallar 0 17 Şubat 2019 17:32
16 Şubat Günlük Burç YorumLarı miSaL Burçlar ve Fallar 0 16 Şubat 2019 16:34
27 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 27 Ağustos 2015 14:53
26 Ağustos Günlük Burç Yorumları Nyks Burçlar ve Fallar 0 26 Ağustos 2015 22:18

web hosting web hosting
 buy vds
 vps buy

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.